Medex se je na letošnjem Ljubljana Fashion Weeku, ki je potekal med 1. in 4. aprilom na Trgu republike, predstavil s Kolagenom z vitaminom C v prahu in Kolagenliftom v prahu v posebno priročnem pakiranju za v vsako torbico.Ljubitelji mode se zavedamo, da je svež in mladosten videz pomemben na vsakem koraku – ne glede na to ali najraje korakamo v sandalih, športni obutvi ali v petkah. Urejena zunanjost je namreč ključna za našo samozavest in k temu zagotovo pripomorejo tudi sijoča koža, lepi nohti in gosti lasje.

Priporočeno dnevno količino ene vrečke enostavno stresemo v 2 dl hladne tekočine in dobro premešamo.

Ker je odslej dnevni odmerek kolagena v prahu na voljo tudi v vrečkah, lahko našo kožo, lase in nohte nahranimo tudi na poti. Priročno pakiranje lahko namreč pospravimo v še tako majhno torbico, kolagen pa zaužijemo, ko si vzamemo trenutek za pitje kave, vode ali pa – v primeru modnega festivala v središču Ljubljane – ko si privoščimo kozarec osvežilnega gina s tonikom. Priporočeno dnevno količino ene vrečke namreč enostavno stresemo v 2 dl hladne tekočine in dobro premešamo. Tako lahko svoj lepotni ritual učinkovito umestimo tudi v bolj dejavne dele svojega vsakdana.
 

Preberi več

Foto: Mimi Antolovič, Kristjan Švab, Marko Delbello Ocepek
 

Za v vsako torbico

Collagen gin so preizkusili številni bolj ali manj znani obrazi na preteklem LJFW. Pri naših ambasadorkah Lari Komar, Sari Briški Cirman (Raiven) in Nataši Gorenc pa smo preverili tudi, kateri izmed kolagenov se skriva v njihovih modno obarvanih torbicah.Za več #MedexLife zgodb spremljajte naš Instagram profil!

Na Instagram @medex.si

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Afte: vrste, simptomi, vzroki in zdravljenje

Afte so boleče razjede, ki se običajno pojavljajo v ustni votlini. Za lajšanje bolečin si pomagajte s temi naravnimi sredstvi, ki dokazano delujejo.

Preberi več

Boleče in pekoče grlo: kako se ga znebiti in se mu izogniti

Vsi poznamo peklenski občutek, ko v grlu peče, praska in žge. Ko le stežka požiramo. Preberite, kaj lahko pomenijo bolečine v grlu in žrelu, kako jih najlažje odpravimo na čim bolj naraven način in kako jih preprečimo.
 

Preberi več

Priljubljeni