Komu je namenjen Stres kontrol?

  • Vsem, ki so izpostavljeni večjih psihičnim in fizičnim obremenitvam.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Stres kontrol

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
So izdelek za pomoč pri stresu in obremenitvah. Vsebujejo suhi izvleček korenine Rhodiola rosea in vitamin B6, ki prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov.
Priporočena dnevna količina sta 1-2 kapsuli. Popijte ju z minimalno 2 dl tekočine, najbolje pred zajtrkom. Kapsule lahko neprekinjeno uporabljate 3 mesece, nato prekinite za 2-3 tedne.
Kapsule Stres kontrol so izdelek za pomoč pri stresu in obremenitvah. Rhodiola rosea deluje adaptogeno, zvišuje delovno sposobnost, priporoča se jo za boljšo kognitivno in psihično zmogljivost.
Za lažje sosočanje: z napornim urnikom, prekomernim delom, delom ponoči, ob: zmanjšani možnost koncentracije, pretirani občutljivosti, neorganiziranosti, nespečnosti, pretirana ješčnosti ali neješnosti, prepirljivosti, neučinkovitosti, brezvoljnosti.
hexagon-right-small
O izdelku

Kapsule Stres kontrol z Rhodiolo roseo

Kapsule Stres kontrol so izdelek za pomoč pri stresu in obremenitvah. Vsebujejo suhi izvleček korenine Rhodiola rosea in vitamin B6, ki prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov. Kakovost kapsul zagotavljamo s standarizirano vsebnostjo aktivnih učinkovin v Rhodioli Rosei, rosavina (3 mg) in salidrozida (1 mg).

medexov stres kontrol za normalno psihološko delovanje

Več informacij
Značka najbolje prodajanoDa
PodnaslovPrehransko dopolnilo;kapsule;30 kapsul;15 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Priporočena dnevna količina sta 1-2 kapsuli. Popijte ju z minimalno 2 dl tekočine, najbolje pred zajtrkom.

Kapsule lahko neprekinjeno uporabljate 3 mesece, nato prekinite za 2-3 tedne med posameznimi intervali uporabe.

Opozorila:
V kolikor pride do znakov preobčutljivosti, izdelek prenehajte uporabljati. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.
Sestavine

Rižev škrob, vodnoalkoholni izvleček rožnega korena v prahu (Rhodiola rosea), želatinska ovojnica, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin. Brez barvil, umetnih arom.

Vitamin B6

3,3 mg (235% PDV)

Rhodiola rosea

100 mg

Od tega: rosavin

3 mg

 Salidrozid

1 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRES KONTROL®
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
STRES KONTROL®
Prehransko dopolnilo kapsule 30 kapsul 15 dni redne uporabe
  • Prispevajo h kognitivnim in psihičnim zmogljivostim, zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost
  • Pomagajo pri uravnavanju hormonov
  • Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, ter prispeva k zmanjšuje utrujenost in izčrpanost
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!