Sladko darilo: cvetlični med iz Slovenije
Za sladko voščilo vašim najdražjim podarite prijazne misli v darilnem kozarčku, napolnjenim s cvetličnim medom iz Slovenije. Naj bo naslednje leto resnično medeno in prijazno.

Prijazne misli so kot med: posladkajo dušo in poživijo telo.

Med kot darilo za božično-novoletne praznike

Iščete lepo darilo za vaše najdražje? Ob prihajajočih praznikih izberite lepa sporočila, obdana s prijaznimi mislimi in napolnjena s sladkim cvetličnim medom iz Slovenije

Medeno 2021

Naj se cedita med in mleko

Bee happy 2021

V naši spletni trgovni je na voljo paket treh medov po posebni količinsko ugodni ceni. Z vsakim paketom dobite tri 250 g steklene kozarčke, napolnjene z lokalnim cvetličnim medom s tremi različnimi sporočili.

V spletno trgovino
 


Sladko presenečenje za vsako priložnost

Uživajte v polnem okusu s soncem obsijanih cvetočih travnikov, ki so ga kranjske sivke zbrale v dragoceno darilo – cvetlični med iz Slovenije. Med je tekoče zlato, ki uteleša njihovo delo, marljivost, skrbnost in sodelovanje. V Medexu smo to izročilo ujeli v kozarček prijaznih misli, ki vam posladkajo dan in obogatijo posebne priložnosti.

Naj ti pade sekira v med

Vse najboljše

Think happy bee happy

Darilno linijo medu najdete pri vseh večjih trgovcih in v trgovini Medex na Miklošičevi. V spletni trgovni pa najdete paket treh medov po posebno količinsko ugodni ceni.

V spletno trgovino
 

 

Slovenski med, med z zaščiteno geografsko označbo

Slovenski med z geografsko oznako je pridelek kranjske sivke in izbranih medovitih rastlin, ki rastejo na najčistejših območjih Slovenije. Najboljšo pašo v Sloveniji zagotavljajo drevesa akacije, lipe, smreke, kostanja in hoje ter medovite travniške rastline. Za slovenski med veljajo stroga pravila pridelave in polnjenja, ki mu poleg visoke kakovosti zagotavljajo tudi varnost. Glede na prevladujočo rastlinsko vrsto, na kateri so čebele nabirale nektar ali mano, ločimo več vrst medu. Mi smo v tokratno linijo darilnega medu s prijaznim sporočilom vključili cvetlični med.

Preveri, kakšen med polnimoSpletna trgovina

Medex priporoča

Priljubljeni