Komu je namenjen sirup žajbelj?

  • Vsem govorcem oziroma tistim, ki pogosto uporabljate svoje glasilke
  • Ker je sladkan z agavinim sirupom iz ekološke pridelave ga bodo vzljubili tudi otroci, zaradi vodnega izvlečka žajblja pa je primerna tudi za nosečnice in doječe matere.
  • Vsebuje žajbelj, islandski lišaj, agavin sirup ter vitamina A in C.
  • Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.
  • Vitamin A in vitamin C imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
32188-02-n-v1
32188-02-n-v1

Hitra dejstva o sirupu z žajbljem

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker vsebuje vitamin A, prispeva k ohranjanju zdravih sluznic. Vitamin C pa ima skupaj z vitaminom A vlogo pri delovanju imunskega sistema,

Steklo nudi boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi, zato v nasprotju s plastično embalažo dolgo ohranja okus in vonj izdelka ter omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin.

hexagon-right-small
O izdelku

Sirup sladkan z agavinim sirupom

Je raztopina Žajbelj in islandski lišaj, ki vsebuje vitamin A, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, in vitamin C, ki ima skupaj z vitaminom A vlogo pri delovanju imunskega sistema, jo priporočamo govorcem oziroma tistim, ki pogosto uporabljate svoje glasilke. Sladkano z agavinim sirupom iz ekološke pridelave jo bodo vzljubili tudi otroci, zaradi vodnega izvlečka žajblja pa je primerna tudi za nosečnice in doječe matere.

medexov sirup žajbelj in islandski lišaj za blaženje grla

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;sirup;steklenička 150 ml;5 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Odrasli: 2 žlički 3-krat na dan

Otroci:1 žlička 3-krat na dan

Sestavine

Agavin sirup 83 %*, voda, tekoči izvleček islandskega lišaja 3,2 %, uprašeni vodni izvleček žajblja (Salvia officinalis), tekoči izvleček poprove mete, uprašeni sok acerole (vir vitamina C), tekoči izvleček timijana, naravna aroma, vitamin A (retinil palmitat), konzervans:kalijev sorbat. *Iz ekološko pridelane agave.

Vitamin C

24 mg (30% PDV)

Vitamin A

240 µg (30% PDV)

Izvleček islandskega lišaja

1,3 g

Izvleček žajblja

722 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SIRUP Z ŽAJBLJEM
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP Z ŽAJBLJEM
Prehransko dopolnilo sirup steklenička 150 ml 5 dni redne uporabe
  • Islandski lišaj za zdrava dihala in žajbelj v obliki vodnega izvlečka
  • Sladkano z agavinim sirupom iz ekološke pridelave
  • Naravna pomoč dihalom in imunskemu sistemu
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!