Čemu so namenjene propolis kapljice na brezalkoholni osnovi?

  • Neguje in ščiti usta in ustno sluznico ter obnavlja in ščiti kožo otrok in odraslih.
  • Odraslim in otrokom
Oprostite, med generiranjem te vsebine je prišlo do napake.
32074-07-n-v1
32074-01-nbhst-v1

Hitra dejstva o propolis kapljice na vodni osnovi

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Kapljice nanesite v tankem sloju na sluznico ali kožo, kjer je to primerno.

Ker steklo nudi boljšo zaščito izdelka pred zunanjimi vplivi ter ohranja okus in vonj izdelka. Steklo hkrati omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin v izdelku.

hexagon-right-small
O izdelku

Prva pomoč za obnovo in zaščito sluznice ter kože

Propolis kapljice izdelane na brezalkoholni osnovi so primerne za zunanjo uporabo. Predvsem so odlične kot zaščita ust in ustne sluznico ter v primeru manjših odrgnin prispevajo k obnavi in zaščiti kože otrok in odraslih.

32074-06-n-v1
32074-01-nbhst-v1

Z močjo narave

Propolis na brezalkoholni osnovi ohranja vse naravne lastnosti propolisa. V izdelku smo standardizirali vsebnost ključne sestavine propolisa, bioflavonoidov, s čimer smo zagotovili stalno kakovost izdelka. Bioflavonoidi so rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi, njihova vsebnost pa določa kakovost propolisa.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovRaztopina;steklenička 15 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Brez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Za zunajno uporabo.

3-krat na dan 6 kapljic v tankem sloju nanesite na ustno sluznico s pomočjo vatirane palčke ali pa razredčite z mlačno vodo in grgrajte.

Sestavine

POLYETHYLENE GLYCOL (PEG-8), Izvleček propolisa

18 kapljic vsebuje

Od teh: galangina in pinocembrina

10 mg bioflavonoidov

2,8 mg
Vprašanja strank
Kaj je propolis?
Propolis je najbolj vsestranski čebelji pridelek. Bistre čebele s propolisom zamašijo vse odprtine, skozi katere bi v panj lahko vdrli mikrobi, zadelajo razpoke in špranje ter premažejo celice, v katere bo matica odložila jajčeca. Ker so na svetu že milijone let, očitno že vedo, kaj je dobra zaščita.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS KAPLJICE NA BREZALKOHOLNI OSNOVI
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS KAPLJICE NA BREZALKOHOLNI OSNOVI
Raztopina steklenička 15 ml 30 dni redne uporabe
  • Izdelan na brezalkoholni osnovi
  • Primeren za zunanjo uporabo
  • V kapljicah za obnovo in zaščito kože otrok in odraslih
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!