Komu je namenjeno pršilo Propolis defense APF® 30?

  • Vsem, ki zaupate moči čebel, podprti z dokazi znanosti
  • Vsem, ki iščete močan propolis z zagotovljenim učinkovanjem
  • Vsem, ki prisegate na priročno uporabo - pršilo imate lahko vedno pri sebi
  • Vsem, ki se zavedate, da ni vsak propolis enako učinkovit in da je vsebnost bioflavonoidov pomembna
  • Vsem, ki veste, da so vsestranski propolis uporabljali že nekdaj, zdaj pa je njegovo učinkovanje tudi dokazano
32466-05-n-v1
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o pršilu Propolis defense APF® 30

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Propolis defense APF® 30 je ustno pršilo s propolisom na alkoholni osnovi s standardizirano visoko vsebnostjo flavonoidov.
Priporočen dnevni odmerek za odrasle je štirikrat po 2 nanosa neposredno v ustno votlino. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite.
Propolis defense linija se ponaša z najvišjo koncentracijo bioflavonoidov iz propolisa. Koncentracija flavonoidov v tem izdelku je minimalno 30 mg/ml.
Čebele rastlinsko smolo z naravnimi barvili, ki ščitijo rastline pred mikroorganizmi, oplemenitijo z izločki žlez ter dodajo vosek, potem pa ta čudež narave uporabijo za zaščito panja.
Ker naravni izdelki sodijo v stekleno embalažo. Steklena embalaža nudi boljšo zaščito, zagotavlja in ohranja vonj in okus oziroma kakovost izdelka.
hexagon-right-small

Medex Propolis Defense | Najmočnejši propolis na trgu

listi-desno-drugi
O izdelku

Najmočnejše ustno pršilo s propolisom na alkoholni osnovi

Pršilo Propolis defense APF® 30 je najmočnejše pršilo s propolisom na trgu, z dvojno standardizacijo (tako surovina kot končni izdelek). Vsebuje kar 30 mg flavonoidov na mililiter.


Vsebuje standariziran propolis z APF® faktorjem (Active Propolis Flavonoids), ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku, zaradi česar je zagotovljena visoka kakovost in ponovljiv učinek izdelka.


Izdelek je 100 % naraven in brez konzervansov.

32466-04-n-v1
32466-05-n-v1

Kaj je propolis?

Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek.

Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi.

Propolis vsebuje več kot 200 različnih kemijskih snovi, ki so odvisne od sezone ter lokacije čebelje paše, celo vrste čebel …, zato vsak propolis nima enake količine flavonoidov. Dobro je izbrati propolis s standardizirano vsebnostjo flavonoidov, saj lahko tako res računamo na ponovljiv učinek


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Napršite neposredno v ustno votlino. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite.

Priporočen dnevni odmerek za odrasle je štirikrat po 2 nanosa neposredno v ustno votlino.

Opozorilo: Izdelek vsebuje etanol, zato ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Vsebnost alkohola: 57 vol.%

 

Sestavine

Etanol, med 26 %, prečiščen tekoči izvleček propolisa, voda, eterično olje poprove mete (Mentha piperita)

Flavonoidi iz propolisa

30 mg

Med

268 mg

Vprašanja strank
Ali je bistven % propolisa v raztopini?
Odstotek propolisa v raztopini ne pove nič o kakovosti propolisa. Nastrgan propolis vsebuje tudi drobce lesa in druge tuje sestavine, ki jih je treba predhodno odtrsniti. Očiščen propolis je pripravljen za izdelavo tinkture, raztopin in pršil. Kvaliteta propolisa se tako odraža le v koncentraciji bioflavonoidov, pestrosti flavonoidov in tehniki prečiščevanja. Te tri standarde zagotavlja APF® faktor Medexovih izdelkov Propolis defense.
Zakaj je Propolis defense najmočnejši propolis na trgu?
Propolis defense linija se ponaša z najvišjo koncentracijo propolis bioflavonoidov iz propolisa. APF = Active Propolis Flavonoids Active Propolis Flavonoids je standardizacijska shema, ki smo jo razvili v Medexu in jo izvajamo v lastnih laboratorijih s priznanimi analitskimi metodami. Omogoča nam vzdrževanje nespremenjene koncentracije flavonoidov iz propolisa v izdelku, ne glede na serijo in nihanja v naravnih sestavinah. Jakost in kakovost izdelkov v liniji Propolis defense je standardizirana z APF® faktorjem (Active Propolis Flavonoids), ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku, dnevni odmerki pa so prilagojeni ugotovitvam kliničnih študij. Tako APF® 30 na primer pomeni, da je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 30 mg/ml, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek naših izdelkov.
Kaj ima standardizacija flavonoidov z učinkovitostjo?
Standardizacija omogoča natančno določitev dnevnih odmerkov za določeno rabo, ki so bili pred kratkim potrjeni s klinično raziskavo.
Kako uporabljamo Propolis defense APF®30 v pršilu?
Priporočen dnevni odmerek za odrasle in mladostnike od 12. leta dalje je štirikrat po 2 nanosa neposredno v ustno votlino. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Propolis defense ustno pršilo je primerno tako za preventivno delovanje kot za akutna stanja.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS DEFENSE NA ALKOHOLNI OSNOVI, APF® 30
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS DEFENSE NA ALKOHOLNI OSNOVI, APF® 30
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 30 dni redne uporabe
  • Najmočnejše pršilo s propolisom na trgu - kar 30 mg flavonoidov na ml
  • S standardizacijo APF®, ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku
  • Učinkovita naravna rešitev in priročna uporaba
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!