Vsi produkti

OKF Aloe vera brez sladkorja, 500 ml

Blagovna znamka: OKF
Oblika izdelka: pijača
Pakiranje izdelka: plastenka 500 ml
1,19 EUR 0,95 EUR
DODAJ V

Odžejajte se s pijačo OKF Aloe vera brez dodanega sladkorja in z dodatkom vitamina C.

Pijača OKF Aloe vera brez dodanega sladkorja s sladilom je primerna za vse tiste, ki morate paziti ali želite zmanjšati vnos sladkorja v svoji prehrani. Je negazirana brezalkoholna pijača z visokim deležem aloe vere brez dodanega sladkorja, konzervansov, barvil in umetnih arom. Vsebuje le naravno prisotne sladkorje iz aloe. Je odličnega okusa in prava rešitev za pogasitev vaše žeje kjerkoli in kadarkoli!

Proizvajalec:
OKF CORPORATION
Seul, Južna Koreja

Prijetna osvežitev doma, v službi, po športni aktivnosti ali na poti.

Pred uporabo izdelek dobro pretresite.

Količina 500 ml zadošča za 3 porcije, količina 240 ml pa za 2 porciji. Priporoča se 1 porcija dnevno.

Odprto plastenko ali pločevinko hranite v hladilniku in njeno vsebino porabite v nekaj dneh.

Mineralna voda, aloe vera v prahu, aloe vera gel, kislina: citronska kislina, sredstvi za uravnavanje kislosti: kalcijev laktat in natrijev citrat, aroma aloe vere, vitamin C, stabilizator: gelanski gumi, sladili: acesulfam K in sukraloza.

Brez dodanega sladkorja, konzervansov, barvil in umetnih arom.

Aloe vera
Aloje so rastline sušnih območij. Da lahko preživijo obdobja brez padavin, imajo mesnato odebeljene liste, v katerih skladiščijo vodo. Listi imajo po robu nameščene bodice, na površini pa sloj vosku podobne snovi, ki jih ščiti pred izsuševanjem. Iz aloje se pridobivata dva izdelka: alojina smola, ki ji včasih na kratko rečemo aloja, in alojin gel. Aloja potrebuje vroče podnebje, vendar preveč sonca škoduje, ker se zmanjša količina gela v listih. Zato alojo sadijo skupaj s sadnim drevjem, ki ji daje senco. Gel pridobivajo iz rastlin, ko so te stare od 3 do 10 let. Čeprav so nasadi aloje zelo veliki, se listov ne da nabirati drugače kot ročno. Pri tem je treba biti zelo previden zaradi že omenjenih bodic na robu listov. Alojin sok pridobivajo iz 100% alojinega gela, ki ga pridobivajo s hladnim stiskanjem in s tem ohranijo aktivne snovi. Čisti sok aloe vere ima naraven, rahlo grenek, svojstven okus, zato ga imajo mnogi rajši v kombinaciji z drugimi sadnimi sokovi.

Beseda aloja izhaja verjetno iz arabske besede alloeh, ki pomeni »grenka svetleča snov«. Slovensko ime za alojo pa je tudi lopatka.

Priljubljeni