Sporočilo za javnost

Datum :12.10.2016

Jesen je lahko pusta, stresna in dolgočasna, lahko pa je sončna, harmonična in polna dogodkov, ki nas prek spomina še dolgo spravljajo v dobro voljo. Medexove novosti, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, bodo poskrbele prav za to – da boste tudi v krajših dnevih brez težav obvladali natrpane urnike, se ob njih spomnili vseh pomembnih obveznosti in datumov, ob tem pa tudi telo ohranjali v dobri fizični in zdravstveni kondiciji.

  Gelée royale super je zdaj še močnejši, saj po novem vsebuje kar 1000 mg svežega matičnega mlečka v eni steklenički. Dodali smo mu še vitamin D, ki sodi med vitamine z najvplivnejšo vlogo pri delovanju imunskega sistema, sodeluje pa tudi pri drugih pomembnih telesnih funkcijah, kot sta delovanje mišic in gradnja kosti.

Med pomembne funkcije, ki krojijo naš vsakdan, je tudi spomin. Zanj boste odslej lahko skrbeli s prehranskim dopolnilom Memoaid. Memoaid vsebuje patentirani izvleček iz grozdja in gozdnih borovnic Memophenol™, ki ima s klinično študijo potrjeno delovanje: sodelujoči v študiji so po šestih mesecih uživanja Memophenola izboljšali tako svoj kratkoročni kot dolgoročni spomin ter na psihološkem testu starosti možganov dosegli kar 10 let nižjo starost kot primerljivi posamezniki, ki niso uživali Memophenola.

Poleg omenjenih izdelkov bodo za vaše dobro počutje in njegovo izžarevanje navzven od te jeseni skrbeli še kapsule BIO gelée royale forte in Konoplja ter
MSM z vitaminom C.

Najmlajši družinski člani bodo dobili svoj Apisirup junior s posebno formulo za otroke, cela družina pa se bo lahko brez slabe vesti sladkala z naravnim sladilom Eritritol.
 
Prepričani smo, da boste med novostmi prepoznali prave zase in si tudi z njihovo pomočjo oblikovali jesen po svoji meri in željah.
 

 

Arhiv novic

Priljubljeni