Ljubljanska kakovost (LQ) 2017

Datum :03.02.2017

Turizem Ljubljana je že osmič zapored podelil znak Ljubljanska kakovost najboljšim trgovinam ter restavracijam, kavarnam in slaščičarnam v Ljubljani in regiji Osrednje Slovenije. Novost v letošnjem letu je oznaka ponudbe kot lokalne (z znakom Ljubljanska kakovost lokalno - Ljubljana Quality Local) vsem, ki imajo več kot 50 % izdelkov slovenskega porekla.

Prodajalna Medex prejemnica Znaka Ljubljanska kakovost (LQ) 2017 in Znaka Ljubljanska kakovost lokalno (LQL) 2017

Veseli in ponosni smo, da med najbolje ocenjenjenimi trgovinami po izboru lokalnih strokovnjakov tudi naša  Prodajalna Medex na Miklošičevi ulici v mestnem jedru Ljubljane.

Strokovna komisija ponudnike ocenjuje po skrbno pripravljenih kriterijih, ki so razdelani v štiri sklope:

  • kakovost ponudbe,
  • kakovost storitev,
  • urejenost lokalov
  • in razmerje cena/kakovost.
Poleg Znaka Ljubljanska kakovost (LQ) 2017 je Prodajalna Medex prejela tudi Znak Ljubljanska kakovost lokalno (LQL) 2017, saj ponuja pester izbor izdelkov slovenskega porekla. Obiščite nas in se prepričajte tudi sami. Prodajlna Medex vami nudi široko paleto izdelkov blagovne znamke Medex in izdelkov drugih blagovnih znamk, lahko pa si boste kar iz čebelnjala natočili tudi slovenski med.

Obiščite nas in se prepričajte tudi sami. Prodajlna Medex vami nudi široko paleto izdelkov blagovne znamke Medex in izdelkov drugih blagovnih znamk, lahko pa si boste kar iz čebelnjala natočili tudi slovenski med.

O projektu Ljubljanska kakovost (LQ)

Projekt Ljubljanska kakovost (LQ) je razdeljen na dva dela: ocenjevanje restavracij in ocenjevanje trgovin. Projekt zajema restavracije v Ljubljani in regiji Osrednje Slovenije ter trgovine v mestnem jedru Ljubljane.

Strokovna komisija ponudnike ocenjuje po skrbno pripravljenih kriterijih, ki so razdelani v štiri sklope:
  • kakovost ponudbe,
  • kakovost storitev,
  • urejenost lokalov
  • in razmerje cena/kakovost.

Najbolje ocenjeni med njimi prejmejo Znak ljubljanske kakovosti 2017.Dodatne podrobnosti o projektu Ljubljanska kakovost si lahko ogledate na spletni strani Turizem Ljubljana.

Arhiv novic

Priljubljeni