Podpirajmo slovensko

Podpirajmo slovensko - Tixi thank you box

Datum :11.05.2020


Nastopil je čas, da vam stopimo nasproti in se vam za vso vašo podporo primerno zahvalimo. TIXI BOX je prvo in edinstveno združenje slovenskih podjetij, ki je nastalo pod okriljem pobudnice projekta, Tike Hribar (@tixibeauty), v znak hvaležnosti vsem, ki ste nas s svojimi nakupi podpirali v teh negotovih časih in naša podjetja držali nad gladino.

200x hvala!

V 200 skupinskih kompletov, ki smo jih poimenovali po naši pobudnici, smo prispevali najbolj zaželene in najbolje prodajane izdelke iz svojih asortimajev, ki so dostopni:
 
  • vsi na enem mestu
  • brez stroškov poštnine
  • z neverjetnim 40% popustom
V paketu najdete celosten paket za nego kože, obraza in ustnic, za katerega upamo, da vam bo narisal nasmeh na obraz in polepšal pomlad.


To bomo prebrodili skupaj!

Obdržali smo se zaradi vas, zato ponovno hvala. Naj vam naš rožnati Tixi Box polepša trenutne, ne tako rožnate, čase. Ta čas lahko prebrodimo le skupaj. Prijetno uporabo vam želimo in naj vam naši izdelki odlično služijo.
 

Tixi Box lahko obdržite v celoti zase, ga delite s prijatelji, mamo, taščo… ali pa njegovo vsebino radodarno razdelite med tiste, ki si izdelke težko privoščijo.

Spoznajte ekipoMedex.si


Beautybottled.si


Superskin.si


Skinfairytale.si


Ko-ko.si


Butters.si

in Tixibeauty.com*
* Pobudnica Tika Hribar je prostovoljno in brezplačno prispevala čas in energijo za izpeljavo projekta in zanj finančno ali materialno ni sponzorirana s strani udeležencev. V celoti se odpoveduje vsem finančnim ali materialnim koristim od prodaje Tixi Box-a in ves svoj honorar v celoti prispeva v omogočanje višjega popusta strankam.
 

Kako do Tixi thank you boxa?

Cena Tixi Box-a znaša 89 € in je za 40% nižja od redne cene vseh vključenih izdelkov. Poštnina je brezplačna. Na voljo pa je le 200 kosov!

TIXI BOX lahko naročite na spletnih straneh: beautybottled.si ali superskin.si
 
Pogoji poslovanja
  • Plačilo Tixi Box-a je možno po predračunu ali prek PayPal-a: Ob oddaji naročila bo Tixi Box za vas rezerviran naslednjih 72 ur (3 dni). Če po preteku 72 ur ne prejmemo vašega plačila, bomo smatrali, da ste od naročila odstopili in ga stornirali, da sprostimo rezervacijo in lahko nakup omogočimo naslednjemu v čakalni vrsti.
  • Tixi Box bo na voljo za naročilo izključno med 10.05.2020 in 17.05.2020 oz. do razprodaje vseh 200 kosov.
  • Vse naročene in plačane Tixi Box-e bomo odpošiljali med 17.05.2020 in 20.05.2020.
  • Če boste istočasno s Tixi Box-om naročili tudi ostale izdelke iz ponudbe, bomo celotno naročilo ravno tako odposlali med 17. in 20.05.2020.
  • Tixi Box-e bomo odpošiljali z dostavno službo GLS Slovenija. Če bi raje, da vam paket dostavi Pošta Slovenije, prosimo, da svojo željo pripišete pod opombe ob koncu oddaje naročila. Kasnejša sprememba dostave žal ne bo možna.
 
Vse dobro vam želimo!
 

Arhiv novic

Priljubljeni