Femme Fatale 2021

Medex podprl izbor za najbolj fatalno Slovenko

Datum :07.06.2021

Tudi v hitrem tempu življenja je namreč pomembno, da najdemo trenutek za sprostitev in pustimo, da iz nas zasije fatalna lepota. Podobno poleg skrbi za lepo kožo zagovarjajo tudi letošnje nominiranke Femme Fatale, ki smo jim podarili Medexove pakete lepotnih dopolnil, ki jim bodo pomagali, da bo njihova notranja lepota sijala tudi navzven.
  Femme Fatale

      
Patricija Pangeršič, Aleša Mižigoj, Medex, Femme Fatale
Poskrbeli smo tudi za fatalno lepoto povabljencev, in sicer s posebnimi fatalnimi koktajli na osnovi škotskega viskija Johnnie Walker Black Label, ki smo jih dodatno začinili z Medexovim kolagenom.

Zmagovalko so razglasili v ljubljanski Festivalni dvorani, naziv najbolj fatalne, zapeljive in usodne ženske leta 2021 pa je prejela Patricija Pangeršič.
    

Vsaka ženska naj se v svoji koži počuti odlično

Patricijina najbolj fatalna lastnost je njena posebna, pozitivna in fatalna energija. Poudarja, da se v svoji koži vedno počuti odlično – ne glede na to, ali ima na sebi elegantna, vsakdanja ali športna oblačila. Po njenem mnenju bi se tako v svojem telesu morale počutiti tudi vse ostale ženske, saj potem to energijo lahko z lahkoto prenašajo tudi na vse okrog sebe.

Za naslov femme fatale 2021 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, in sicer Adrijana Dimec, Rebeka Dremelj, Nataša Godler, Tina Gorenjak, Anamarija Lampič, Maja Martina Merljak, Mojca Mavec in Patricija Pangeršič.
 
Femme Fatale, Medex
Femme Fatale, Medex

Arhiv novic

Priljubljeni