Pridružite se nam dogodku

Konferenca Ljubezen od A do Ž

Datum :21.02.2018

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi in ko imaš nekoga rad!"
Tone Pavček - Sreča
Ko imaš nekoga rad, mu z veseljem namenjaš trenutke, deliš z njo ali njim svoje energijo in srečo. Ker ta prijetna dejanja spremljajo naše siceršnje aktivnosti, obveznosti in zadovoljevanje čisto osebnih želja, je za vzpostavljanje in ohranjanje dobrega partnerskega odnosa pomembno tudi fizično zdravje.

V Medexu skrbimo prav zato, da so temelji, na katerih vsi skupaj gradimo srečo, veselje in zadovoljstvo, trdni in pripravljeni na izzive, ki nam jih prinaša vsakdan. Kako ustvariti in ohranjati take temelje, bomo v soboto, 24. 2. delili tudi z vsemi, ki se boste udeležili konference Ljubezen od A do Ž.

Konferenca bo potekala v Festivalni dvorani v Ljubljani, na njej pa bodo strokovnjaki za medsebojne odnose odgovarjali na vprašanja kot so: Je ljubezen opravljanje obveznosti do drugega ali gre za iskanje duše dvojčice? Ali je izbira življenjskega sopotnika res naključje? Kako ustvariti ali ohraniti zdrave temelje naše partnerske skupnosti …

Pridružite se nam na predavanjih in naši predstavitveni stojnici, kjer vam bomo razkrili tudi posebno akcijsko ponudbo sobotnega dne.

Naj vam namignemo, njeni glavni junaki bodo: 


Gelee royale superImuno resist junior
 


Cvetni prah


  Več informacij o dogodku: http://ljubezen-a-do-z.si/.

 

Arhiv novic

Priljubljeni