#MedexLife zima

Izšla je zimska knjižica #MedexLife!

Datum :03.12.2019


Tokratna zimska izdaja #MedexLife vam prinaša drobne medene ideje za mrzle zimske dni. Tiste, ki so vam najbolj všeč, vzemite za svoje. Naj vam obogatijo vsakodnevne navade ali pa polepšajo kakšen zimski večer, ki ga preživite v toplem objemu doma.
Na dobrih štiridesetih straneh najdete recept za zdrav zajtrk ali napitek, medeni piling s cvetnim prahom po domačem receptu, družinske vezi naših alpskih smučarskih asov ter intervju z legendo slovenskega alpinizma, Vikijem Grošljem. Vse to in še več je #MedexLife!
 

Health, beauty & active

MedexLife ideje skrbijo za vaše dobro počutje, bogatijo vašo lepotno nego in spodbujajo aktiven življenjski slog.HEALTH
Dobro počutje

Uravnoteženo življenje je temelj dobrega počutja. Prizadevamo si, da bi ti naša prehranska dopolnila in prehranski izdelki pomagali uspešno krmariti med vsakodnevnimi izzivi. Želimo si, da bi ti padla sekira v med!BEAUTY
Lepota in kozmetika

V Medexu smo zagovorniki naravne kozmetike na osnovi čebeljih pridelkov. Naš balzam za ustnice Bio Elanosol Care je prejemnik Cosmos organic certifikata, saj vsebuje več kot 95% rastlinskih sestavin ekološkega porekla.ACTIVE
Aktiven življenjski slog
Strinjamo se z rekom, ki pravi, da zdrav duh živi v zdravem telesu. Z našimi prehranskimi dopolnili in živili spodbujamo odgovoren pristop do lastnega telesa. Iščemo navdih in namige za prostočasne dejavnosti ter si želimo, da bi ti naši izdelki pomagali k še boljšemu izkoristku športnih aktivnosti.

#MedexLife na štiridesetih straneh predstavlja nasvete za aktivne, zdrave in lepe zimske dni!

#MedexLife ustvarjajo tudi naši ambasadorji


V knjižici najdete nasvete naših zvestih podpornikov in ambasadorjev v obliki receptov, seznamov idej, predlogo za vadbo in intervjujev.


 

NIKA VEGER
Jogurtova maska s cvetnim prahom
Nika je pred kratkim odkrila cvetni prah, superživilo, ki pomaga pri glajenju gub in pripomore k odpravljanju pigmentnih madežev. Zato ga je vključila tudi v svojo domačo masko za obraz.

Nikin čebelam prijazen svetKAM Z MULCEM
4 ideje za zimski vikend pobeg z mulci
Štiri aktivne mamice že vrsto let iščejo zabavne izlete in potovanja, ki so zanimivi tudi za najmlajše družinske člane. Štiri najboljše ideje za družinske izlete po Sloveniji so delile tudi z nami!

Kam z mulcem na obisku v Medexu 

PRAVILN LAJF
3 vaje za smučarsko sezono in pirine palačinke
Praviln lajf je mešanica prijetnega s koristnim - Gala in Mateja sta vam pripravili 3 učinkovite vaje za močno smučarsko sezono in razkrili slasten recept za pirine palačinke.

Praviln lajf je tudi MedexLife 

VIKI GROŠELJ
Intervju z legendo slovenskega alpinizma
Že dobrih 40. let sodelujemo s slovenskimi alpinisti. Enega izmed njih, Vikija Grošlja, smo tik pred njegovo naslednjo odpravo ujeli v naših prostorih in se z njim usedli na kratek pogovor.

Video intervju kmalu tudi na #MedexLife

 

Kje najti #MedexLife?

#MedexLife je naš krovni označevalec za vse lifestyle vsebine, ki jih lahko spremljate na naši spletni strani pod zavihki Izkušnje #MedexLife, kjer svoje izkušnje iz prve roke opisujejo naši ambasadorji, in Nasveti #MedexLife, kjer nasvete delimo Medexovci.

Označevalec #MedexLife najdete na Facebooku in Instagramu, kjer lahko sledite vsakodnevnim prigodam, ki so povezane z našimi izdelki, ki temeljijo na čebeljih pridelkih in drugih naravnih sestavinah.

Če pa vas zanima prav naša zimska knjižica, kjer je mnogo ekskluzivnih idej zbranih na enem mestu, si jo lahko priskrbite na naslednji način:

Knjižica bo na voljo do razprodaje zalog.

Bi jo radi prelistali?
 

Skoči v spletno trgovino
 


Zimska knjižica, ki je kot nalašč za lahkotno branje v objemu toplega doma.
 

Arhiv novic

Priljubljeni