Zeleni ambasador Slovenije

Ambasador slovenskega gospodarstva

Datum :01.06.2021

Medex je postal ponosni ambasador v nacionalni kampanji za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini "I feel Slovenia. Green. Creative. Smart." Ambasadorji vsak na svojem področju ponujamo edinstvene izdelke in storitve z dodano vrednostjo, hkrati pa s svojimi prebojnimi rešitvami podpiramo zgodbo zelene, ustvarjalne in pametne Slovenije.

  Gelée royale - prebojna blagovna znamka Slovenije

 

Za prepoznavnost in ugled slovenskega gospodarstva

Medex je pionir apiterapije in prvi ambasador Svetovnega dneva čebel. Spodbujamo širšo uporabo čebeljih pridelkov in s tem širimo zavedanje o pomenu čebel za okolje in človeka. Zato smo bili tudi povabljeni k sodelovanju pri komunikacijski kampanji I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart, ki je namenjena promociji slovenskega gospodarstva na globalnem trgu. "Slovensko gospodarstvo je trajnostno naravnano in usmerjeno k uporabniku, ponuja kreativne, inovativne in dostopne rešitve za ljudi ter za dolgoročen razvoj družbe," so zapisali pri Spirit Slovenija.


Več o kampanji

 

S ponosom krepimo slovensko gospodarstvo

»Izjemno smo ponosni, da smo del nacionalne kampanje, ki dviguje prepoznavnost in ugled slovenskega gospodarstva v mednarodnem okolju. Medex z zavezo trajnostnega poslovanja uresničuje svojo vizijo po nadgradnji tradicionalne uporabe čebeljih pridelkov, s klinično podprtimi inovacijami prehranskih dopolnil na osnovi matičnega mlečka za reševanje sodobnih zdravstvenih izzivov današnjega časa,« je povedala direktorica Medexa, Aleša Mižigoj.


Gelée royale v steklenički
 

Prebojna blagovna znamka Gelée royale


Medex s svojo prebojno rešitvijo blagovne znamke Gelée royale postavljamo temelje za razvoj apiterapevtskih raziskav. Skupaj s Fakulteto za vede o zdravju, Univerze na Primorskem, smo izvedli prvo, dvojno slepo klinično študijo na svetu, ki potrjuje pozitivne učinke matičnega mlečka pri sistemskem vnetju.

Najbolj dragocen zaklad iz čebeljega panja – matični mleček, podprt s klinično študijo, je zaradi spodbudnih rezultatov apiterapevtskih raziskav vse bližje tudi medicinski rabi. S tem je pridobil pomembno vlogo na področju preventive pri zniževanju markerjev sistemskega vnetja, in vračanju vnetnih procesov v ravnovesje.

Preberite študijo

Gelée royale linija
 

Arhiv novic

Priljubljeni