Nataša Gorenc je osebna trenerka, motivatorka in mama, ki jo lahko v tem času spremljate v tretji sezoni showa The Biggest Loser. Nataša je tudi zvesta uporabnica Medex izdelkov, zato je postala del ekipe Obrazi #MedexLife in ambasadorka izdelka Kolagenbody.


                                                                                  

Je zagovornica aktivnega življenjskega stila in ohranjanja čvrstega, zdravega telesa. Navdušuje nas s svojo neizmerno energijo in navdušenostjo nad življenjem. O istem se lahko prepričate v spodnjih kratkih medenih vprašanjih, ki smo ji jih postavili.


Medenih 7 z Natašo

Motivacija prihaja predvsem od znotraj!

 1. Kakšno prehrano svetuješ ob aktivni vadbi?
  Vedno poudarjam, da ob aktivni vadbi ne smemo pozabiti na dovoljšni vnos beljakovin. Tega je vedno premalo. Seveda vnašajte veliko tekočine in zdrave, nepredelane hrane.

 2. Kakšne so najbolj pogoste napake, ki jih ljudje delamo, ko hočemo izgubiti kilograme?
  Ena izmed največjih napak, ko ljudje hočejo izgubiti kilograme, je ta, da se izogibajo utežem in se ukvarjajo samo z vzdržljivostnim treningom. Mi pa vemo, da vadba z utežmi krepi telo, z njo pridobivamo mišično maso. Mišice pa so največji porabnik kalorij. Tako da – ne bojte se uteži!

 3. Kako pogosto pa treniraš sama zase?
  Aktivna sem vsak dan – že zaradi življenjskega stila, ki ga živim. Meni vadba pomaga pri odpravljanju stresa. Tako da se tudi ob prostih dnevih odpravim na kakšen hrib ali v naravo odteči kakšen krog. Potem pridem nazaj z novo energijo, bolj motivirana. Dejansko to priporočam res čisto vsem, saj trening ni samo vadba v fitnesu, ampak so tudi vse aktivnosti v naravi.

 4. Za mnoge si neizmerna motivacija. Kaj pa motivira tebe?
  Verjamem, da motivacija prihaja predvsem od znotraj. Moja je predvsem ta, da bi bila rada zdrava tudi ko bom dosegla visoko starost, zato da bom lahko gledala svoje otroke rasti, mogoče potem še svoje vnuke. Pomembno je, da se dobro počutiš v svoji koži.

 5. Kaj zate pomeni počitek?
  Počitek zame pomeni odmik od vsakodnevnega stresa. Nekje v naravi, sama.

 6. Kaj je tisto, kar ti polepša dan?
  Jaz sem pač mama. In meni je vedno najlepše, ko se zgodi takšen … iskren moment, ko ti otroci namenijo nek objem, nasmeh. Tisti pravi, prvinski. To so trenutki, ta katere se živi.

 7. Ali imaš kakšen življenjski moto?
  Moj življenjski moto je, da nikoli ne smeš obupati. Karkoli se ti v življenju hudega pripeti, je z nekim namenom. Vedno se lahko dvigneš, vedno imaš v sebi to notranjo moč. Samo poslušati moraš ta glas in iti naprej.

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni