Trije predlogi za čiščenje telesa

Trije predlogi za čiščenje telesa

03. november 2022
Čas branja: 4 min
čebele

Praznični časi so polni obloženih miz, ki se šibijo od takšnih in drugačnih dobrot. Če si boste zaželeli učinkovitega čiščenja telesa po kakovostnem detox programu, smo za vas pripravili tri enostavne predloge.

1. Predlog: Detox program

Detox vsebuje tri rastlinske izvlečke z vplivom na tri ključne telesne čistilne organe: rman pomaga pri funkciji prebavnega trakta, breza pospešuje delovanje ledvic, pegasti badelj pa prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.

Kapsule Detox uživamo stopenjsko. Prvi teden po eno kapsulo na dan, pol ure pred obrokom, najbolje pred zajtrkom.

V tem tednu telo pripravimo na razstrupljanje. Če na začetku pretiravamo z dnevnim odmerkom, bi se telo na to lahko odzvalo z glavobolom, padcem energije oziroma splošnim slabim počutjem. Po desetdnevnem uživanju ene kapsule dnevno naslednjih deset dni uživamo dve kapsuli na dan in zadnjih deset dni tri kapsule dnevno, takole:

Dan 1 - 10: ena kapsula dnevno
Dan 11 - 20: dve kapsuli dnevno
Dan 21 - 30: tri kapsule dnevno

detox_program

2. Predlog: Program Pegasti badelj

Jetra so največji organ za presnovo in čiščenje odpadnih snovi iz človeškega telesa. Predelajo vso hrano, ki jo absorbirajo iz črevesja, in očistijo kri, ki poleg hranil vsebuje tudi mnoge škodljive snovi, kot so strupi, bakterije, konzervansi, alkohol, zdravila.

Dan 1 - 30: dve kapsuli dnevno skupaj z 2 dl tekočine

Kapsule Pegasti badelj vsebujejo kombinacijo pegastega badlja in holina, ki prispeva k presnovi maščob in boljšemu delovanju jeter.
 
Za en mesec redne uporabe zadostujeta dve pakiranji.

pegasti_badelj

3. Predlog: Program Psyllium Mg

Dobra prebava se začne pri uživanju zadostne količine vlaknin. Te v črevesju skrbijo, da hrana nemoteno potuje čez prebavni trakt.


Odrasli naj bi na dan zaužili vsaj 30 g vlaknin. Njihov glavni vir so polnozrnata živila, stročnice, žita in kaše.

S prehranskim dopolnilom Psyllium Mg boste na enostaven način telesu zagotovili 10 % dnevnih potreb po vlakninah. Ena vrečka vsebuje mešanico treh vrst vlaknin: indijskega trpotca, tapioke in inulina.

Vsebino vrečke prelijte z 200 ml vode, premešajte in takoj spijte. Priporočamo, da napitek spijete na tešče. Pri tem poskrbite za zadosten vnos tekočine čez cel dan.

Vsak dan: po potrebi 1 - 2 vrečke dnevno

psyllium

Kombinirajte za optimalen učinek!

Razlika vseh treh programov se kaže zlasti v njihovih učinkih in časovnem obdobju uživanja posameznega prehranskega dopolnila. Kapsule Detox vplivajo na celoten prebavni trakt ter na funkcije ledvic in jeter. Detox ni namenjen stalnemu vsakodnevnemu uživanju, pač pa priporočamo 30-dnevno kuro, ko vaše telo zaradi preteklih prehranskih navad potrebuje intenzivno čiščenje telesa. Kapsule Pegasti badelj prispevajo k boljšemu delovanju predvsem enega organa, to so jetra. Pegasti badelj lahko uživate samostojno, po potrebi ali pa z njim nadaljujete svojo očiščevalno kuro potem, ko končate z Detox dieto. Za boljšo prebavo pa lahko svojemu telesu zagotovite dodatne vlaknine z izdelkom Psyllium Mg. Za optimalen učinek tako priporočamo:

1. 30-dnevno kuro Detox
2. 30-dnevno kuro Pegasti badelj
3. Po potrebi dopolnite z napitkom Psyllium Mg

Razstrupite kulinarične pregrehe z izdelki Detox, Pegasti badelj in Psyllium Mg.

LANDING-DETOX-footer_900x450_copy_1