Občuti strast nogometne tekme leta in okusi slast beljakovinskih ploščic iz Medexa!


 
FAQ - pogosta vprašanja
Kdaj se začne nagradna igra in do kdaj traja?
Nagradna igra poteka od 9. 3. do 6. 5. 2018.

Kdo je organizator nagradne igre? 
Organizator nagradne igre je Medex d.o.o., Linhartova cesta 49a, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Kje poteka nagradna igra?
Nagradna igra poteka v vseh trgovinah Mercator, Spar, Hofer, Tuš, Tuš drogerija, Petrol, Dm in Medex in na spletni strani https://www.medex.si/nafinalezmedexom/.

Kako sodelujem v nagradni igri?
Za sodelovanje na spletni strani www.medex.si/nafinalezmedexom vpišite številko računa skupaj z osebnimi podatki in trgovino, v kateri ste opravili nakup, ali rešite kratek kviz.

Ali moram za sodelovanje v nagradni igri kaj kupiti?
Lahko, priporočamo vam nakup beljakovinskih ploščic v vrednosti 5 EUR ali več, ni pa nujno. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Kupil sem beljekovinske ploščice, a sem pomotoma odvrgel račun. Kaj naj naredim?
Za sodelovanje v nagradni igri lahko rešite tudi kratek kviz. Ker pa so ploščice odličnega okusa in zelo priročne, ne bomo hudi, če boste opravili še kak nakup. :)

Vnesel sem številko računa, ali ga lahko sedaj vržem v smeti? Originalni račun obvezno shranite. Če boste izžrebani, ga boste potrebovali. 

Kaj je 1. nagrada? 
1. oziroma glavna nagrada je vstopnica za finale Lige prvakov v Kijevu z letalskim prevozom Ljubljana-Kijev-Ljubljana in namestitvijo. V Kijev boste odpotovali v petek, 25. maja, in se vrnili v nedeljo, 27. maja 2018. 

Kaj je 2. nagrada?
Vstopnica za finale Lige prvakov v Kijevu. 

Kaj so 3., 4., in 5. nagrada?
Paketi izdelkov Medex v vrednosti 40 EUR. 

Kdaj bo žrebanje?
Žrebanje bo v ponedeljek, 7. 5. 2018. 

Ali je proti pravilom, če v nagradni igri sodelujem na oba možna načina? Ali je možno z nakupom izdelkov sodelovati večkrat?
Udeleženci lahko v nagradni igri večkrat sodelujejo na oba načina in z vnosom različnih računov, izžrebani pa so lahko le enkrat.  

Priljubljeni