Avtor : Nika Veger  


 
V uvodnih mesecih leta smo pogosto obremenjeni z novoletnimi zaobljubami, ki nam bodo pomagali postati »najboljša različica sebe«. Pritisk, ki smo ga deležni s strani različnih družbenih profilov, lahko pripelje do osebne stiske, ker nismo dosegli postavljenih idealov. Nika Veger zato svojemu vsakdanu postavlja svoja pravila.

"K temu, da sem izkašljala, kar mi je že nekaj časa ležalo na duši, so me spodbudila Medexova odlična BeeWell pršila za grlo in žrelo. Ne samo zaradi imena."

Katera različica tebe je najboljša?

Svet družbenih medijev nas prepričuje, da je najboljša različica tebe »tista različica, ki, če že ne meditira, hodi na jogo ali v fitnes. Tista, ki obožuje kavo, vendar obvlada tudi čaj in mačo. Že čuti rahlo izgorelost, ampak bere vse najbolj trendi knjige v zvezi z njo. Tiskane na eko papirju, seveda. Na Instagramu pobira lajke z zadnjo torbico priljubljene znamke,« pravi Nika. Pri tem nas spodbuja, da ohranimo trezno glavo in si včasih vzamemo trenutek za počitek. Zanjo je najboljša različica namreč tista, ki ji jo narekuje njena lastna energija.
 

Nikina pravila Instagrama

Ko naslednjič vzamete v roko telefon, da boste slikali jed pred seboj in jo objavili v svoji Instagram zgodbi, se spomnite na spodnje Nikine nasvete:

1. Nimam potrebe, da bi morala vsak super trenutek deliti.
2. Objave delim takrat, ko ustreza meni.
3. Objav ne načrtujem tako, da razmišljam o lajkih, komentarju in engagementu.
4. Z všečkanjem glasujem, kaj se mi prikazuje v ‘novicah’ in raziskovalniku’.
5. Predvsem ne želim deliti občutka neuresničenosti.


Nika o BeeWell pršilih

"Pretekli teden, ko sem tako kot pol Slovenije (vsaj obveznošolske ;)) ležala z Belo in z virozo na kvadrat, me je to pršilo (ameriški slamnik, propolis in ingver, na voljo pa sta še žajbelj in islandski lišaj ter smrekovi vršički in evkaliptus) pobožalo po grlu, predvsem pa mi je vlilo boljšega počutja. Pravim, da je kar sirupek za odrasle v pršilu, ker mi je priklical spomin na otroštvo in tisto, kar je takrat vedno pomagalo k ozdravitvi; jesti, kar ti poželi srce, početi, kar ti paše in biti ves dan skupaj z ljudmi, ki ti pomenijo največ. To pa je še danes tisto, kar zares da dobro počutje, občutek, da si ok, kakršenkoli že si."

Več o BeeWell pršilih


Več o Niki Veger

Celotno kolumno lahko preberete na Nikinem Beautyfull blogu. Nikine preostale lepotne nasvete pa lahko spremljate tudi na njenem Instagram in Facebook profilu.

Do Beautyfull bloga

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni