Vsi izdelki

Kolagenlift

Ustavite čas, ki pušča sledi tudi na vaši koži. Uživajte Kolagenlift.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: koža, lasje in nohti
Oblika izdelka: raztopina
Pakiranje izdelka: 10 stekleničk po 9 ml; neto količina: 90 ml
16,99 EUR
DODAJ V

Kolagen Verisol® je beljakovina s posebno aminokislinsko sestavo in dobro biorazpoložljivostjo. Vsebuje majhne molekule kolagena, ki se učinkovito absorbirajo v kožo in jo nahranijo od znotraj. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, dodani niacin pa prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov in las. Po 20. letu se proces nastajanja kolagena v telesu upočasni, zato koža z leti izgublja čvrstost in elastičnost, pojavljati se začenjajo prve gube. Upadanje količine hialuronske kisline pa povzroči, da koža postaja suha in upadla.

Z rednim uživanjem Kolagenlifta boste svojo kožo nahranili iz notranjosti in ji vrnili, kar ji narava s časom odvzema. Izdelek je pakiran v stekleničke, ki omogočajo enostavno dnevno uporabo. Je brez barvil in umetnih arom.

Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke. Zaužijte jo samostojno ali razredčeno z vodo. Priporočeno je najmanj 60-dnevno uživanje.

Za en mesec redne uporabe zadostujejo:
3 pakiranja (eno pakiranje zadostuje za 10 dni redne uporabe).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka.

Shranjujte v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Voda, emulgator: sirup sorbitola, kolagen Verisol®, natrijev hialuronat, niacin, sredstvi za uravnavanje kislosti: citronska kislina in vinska kislina, naravna aroma, konzervans: kalijev sorbat. Brez barvil in umetnih arom.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino
(1 steklenička = 9 ml)
% PDV*
Kolagen Verisol® 2,5 g
Hialuronska kislina 30 mg
Niacin 4,8 mg 30

*PDV = priporočen dnevni vnos

Arašidi:
Ne vsebuje
Gluten:
Ne vsebuje
Jajca:
Ne vsebuje
Mleko:
Ne vsebuje
Oreščki:
Ne vsebuje
Ribe:
Ne vsebuje
Seme sezama:
Ne vsebuje
Soja:
Ne vsebuje
Laktoza:
Ne vsebuje
Volčji bob:
Ne vsebuje