Komu so namenjene Detox kapsule?

  • Vsem, ki želite razstrupiti in očistiti svoje telo na naraven način, ga vrniti v ravnovesje in mu povrniti moč.
  • Vsem, ki čutite, da je vaše telo preobremenjeno po prazničnih dneh.
  • Vsem, ki želite podpreti jetra, ledvice in prebavni trakt ter poskrbeti za njihovo razstrupljanje v samo 30 dneh.
  • Vsem, ki bi se radi dobro počutili.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
V1-2023-DETOX_detox_1440x1080px

Hitra dejstva o kapsulah Detox

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Detox kapsule so izjemno učinkovite zaradi sočasnega delovanja rmana, breze in pegastega badlja, ki ugodno delujejo na prebavni trakt, izločevalno funkcijo ledvic in razstrupljanje jeter.

Za najboljše rezultate se razstrupljanja lotite stopenjsko, saj na ta način telo postopno pripravite na čiščenje in se tako izognete prevelikemu šoku za organizem.

Rman je zelnata trajnica, ki najpogosteje raste na travnikih in gozdnih jasah in vsebuje eterična olja in učinkovine, zato rman pomaga pri normalni funkciji
prebavnega trakta in pri presnovi maščob.

Brezini listi vsebujejo učinkovine, ki vplivajo na normalno izločevalno funkcijo ledvic. S tem pomagajo telesu izločiti toksine in pripomorejo k razstrupljanju.

Semena pegastega badlja vsebujejo silimarin, mešanico različnih spojin, ki krepijo stene jetrnih celic in preprečujejo vstop strupov v celice. S tem pegasti badelj prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.

Ker se na ta način lotite čiščenja telesa stopenjsko, kar ne predstavlja dodatne obremenitve za vaš organizem, hkrati pa je zaradi sočasnega delovanja rmana, breze in pegastega badlja čiščenje učinkovito in celovito, saj delujete na več organov hkrati. Poleg vsega pa so kapsule brez barvil in tako telesa ne obremenjujete še dodatno.

hexagon-right-small
O izdelku

Telo potrebuje učinkovit razstrupljevalni sistem

Človeško telo je dnevno izpostavljeno številnim strupom iz okolja in tistim, ki nastajajo v samem telesu, zato je pomembno, da te strupe telo sproti tudi prečisti.

Ali ste vedeli, da so jetra največji organ v telesu, da ledvice prečistijo kri kar 400-krat na dan ter da čez prebavni trakt potuje dnevno približno 11 litrov predelane hrane in tekočin?

Sprotno čiščenje strupov iz telesa omogoča lasten razstrupljevalni sistem, v katerem igrajo ključne vloge ledvica, prebavni trakt in jetra. Naloga jeter je predelava strupov v oblike, ki jih telo lahko izloči. Tanko črevo in ledvica pa poskrbijo za ustrezno izločanje.

V2-2023-DETOX_detox_1080x1080
V3-2023-DETOX_detox_1080x1080

Detox je prava izbira, saj vpliva na razstrupljanje telesa

Kapsule Detox so namenjene 30-dnevnemu popolnemu čiščenju telesa, saj z izbranimi rastlinskimi izvlečki vplivajo na najpomembnejše organe, ki skrbijo za izločanje strupov iz telesa.

Detox vsebuje tri rastlinske izvlečke z vplivom na tri ključne telesne čistilne organe: rman pomaga pri funkciji prebavnega trakta, breza pospešuje delovanje ledvic, pegasti badelj pa prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.

Kapsule uživamo stopenjsko. Prvi teden po eno kapsulo na dan, pol ure pred obrokom, najbolje pred zajtrkom.

V tem tednu telo pripravimo na razstrupljanje. Če na začetku pretiravamo z dnevnim odmerkom, bi se telo na to lahko odzvalo z glavobolom, padcem energije oziroma splošnim slabim počutjem. Po desetdnevnem uživanju ene kapsule dnevno naslednjih deset dni uživamo dve kapsuli na dan in zadnjih deset dni tri kapsule dnevno, takole:

Dan 1 - 10: ena kapsula dnevno
Dan 11 - 20: dve kapsuli dnevno
Dan 21 - 30: tri kapsule dnevno


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;kapsule;60 kapsul;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez umetnih arom, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

1.-10. dan: 1 kapsulo/dan,
11.-20. dan: 2 kapsuli/dan,
21.-30. dan: 3 kapsule/dan.

Priporočena rutina:

Za najboljše rezultate se razstrupljanja lotite stopenjsko. Kapsule uživajte največ 30 dni v naslednjem zaporedju:
1.-10. dan: 1 kapsulo/dan,
11.-20. dan: 2 kapsuli/dan,
21.-30. dan: 3 kapsule/dan. Za nadaljevanje razstrupljevalne diete priporočamo redno uživanje Pegastega badlja.

Kako dolgo uživati za prve učinke?

Priporočamo uživanje ne več kot 30 dni.

Sestavine

Inulin, vodni izvleček zeli rmana (Achillea millefolium L.) v prahu 26,3 %, želatinasta ovojnica, vodno-alkoholni izvleček listov breze ( Betula pendula) v prahu 17,5 %, alkoholno-vodni izvleček semen pegastega badlja (Silybum marianum) v prahu 10,5 %, maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

1 kapsula

Izvleček rmana

100 mg

Izvleček breze

67 mg

Izvleček pegastega badlja

40 mg

od tega: silimarin 

32 mg

Na priporočeno dnevno količino (1 kapsula = 380 mg)

2 kapsuli

Izvleček rmana

200 mg

Izvleček breze

133 mg

Izvleček pegastega badlja

80 mg

od tega: silimarin 

64 mg

3 kapsule

Izvleček rmana

300 mg

Izvleček breze

200 mg

Izvleček pegastega badlja

120 mg

od tega: silimarin 

96 mg

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KAPSULE DETOX
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
KAPSULE DETOX
Prehransko dopolnilo kapsule 60 kapsul 30 dni redne uporabe
  • Za 30-dnevno popolno čiščenje telesa
  • Izvlečki rmana, breze in pegastega badlja za celostno čiščenje prebavnega trakta, jeter in ledvic.
SLO-5-procent-off-1290x1032px