-20%
Vsi produkti

Eritritol, 500 g

Naravno namizno sladilo na osnovi eritritola.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: hrana
Oblika izdelka: drobni kristali
Pakiranje izdelka: vrečka 500 g
12,49 EUR 9,99 EUR
DODAJ V

Naravno namizno sladilo na osnovi eritritola. Razveselili se ga boste vsi, ki sledite priporočilom KETO, PALEO ali LCHF načina prehranjevanja.

Eritritol je naravno sladilo v obliki drobnih kristalov, ki je pridobljeno z naravnim postopkom fermentacije. V naravi se nahaja v različnih vrstah sadja, kot so hruške, grozdje, melone in lubenice, ter v fermentiranih izdelkih, kot so sojina omaka, vino in sake.

Eritritol je odlično nadomestilo belega sladkorja, sirupov in umetnih sladil. Je naravno sladek, brez priokusa ter po videzu in strukturi podoben navadnemu sladkorju.

Eritritol lahko uporabite za sladkanje hladnih in toplih napitkov, pripravo presnih sladic, dodate ga lahko smoothijem ali posujete po svežem sadju. Zaradi obstojnosti na visoke temperature je primeren tudi za kuhanje in peko. Njegova sladkost je približno 2/3 običajnega, belega sladkorja, zato za nadomestitev ene žličke sladkorja uporabite eno in pol žličke eritritola.

Eritritol je pakiran v embalažo, ki jo lahko ponovno zaprete, tako da ohrani svojo kakovost tudi po odprtju. Izdelek po odprtju hranite na suhem in hladnem mestu do temperature 25 °C.

100 % eritritol, poreklo: Francija

Vsebnost Na 100 g
Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal
Maščobe 0 g
od tega: nasičene maščobe 0 g
Ogljikovi hidrati 100 g
od tega: sladkorji 0 g
od tega: polioli 100 g
Prehranske vlaknine 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0 g

Brez konzervansov, barvil in umetnih arom.

Priljubljeni