Gin tonik je priljubljena poletna osvežitev, ki ji mnogi pripisujejo tudi lepotne in pomlajevalne učinke zaradi brinovih jagod, iz katerih gin izdelujejo. Brinove jagode ginu dodajo tudi primarno aromo po borovcih in okus mehkih citrusov. Da pa bi vaš naslednji gin tonik resnično vplival tudi na zmanjšanje gub ter bolj napeto in lepo kožo, pa priporočamo, da ga obogatite z dnevnim odmerkom Kolagenlifta v prahu. Sledite spodnjemu postopku in si ob naslednji poletni pijači privoščite še lepotni tretma!

Obogatite svoj gin tonik z vrečko Kolagenlifta za mladosten poletni videz!


Za 1 kozarec potrebujete 


Postopek

1. Najprej v kozarec nalijte izbran tonik.

2. Odprite 1 vrečko Kolagenlifta in jo vmešajte v tonik, da dobite nežno rožnat napitek.

3. Nato dodajte gin po izbiri.

4. Kozarec napolnite z ledom

5. V napitek po želji dodajte brinove jagode.

6. Pred serviranjem ga okrasite z vejico rožmarina.
-----------------------------------------------

Namig: Za boljšo topnost Kolagenlifta priporočamo, da izbran tonik ni ledeno mrzel, lahko pa je hlajen.
-----------------------------------------------

Priporočena dnevna količina je 1 zvrhana prilo ena merica Kolagenlifta na dan. Kolagenlift vsebuje kolagen NatiCol®, kar je hidroliziran kolagen ribjega izvora, zato je primeren tudi za vegetarijance. Zmanjšuje gube in izboljša čvrstost in elastičnost kože. Je brez neprijetnega vonja in okusa in vsebuje majhne delce kolagena z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, vitamin C pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Več o vplivu kolagena

Naj vam tekne, vendar pijte v zmernih tekočinah!

> Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
 


 

Več drobnih poletnih idej

Več podobnih namigov, receptov in idej najdete v naši poletni knjižici #MedexLife, ki je na voljo ob vašem naslednjem nakupu v naši spletni trgovini ali pa jo najdete med policami v naši Trgovini Medex na Miklošičevi.

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Afte: vrste, simptomi, vzroki in zdravljenje

Afte so boleče razjede, ki se običajno pojavljajo v ustni votlini. Za lajšanje bolečin si pomagajte s temi naravnimi sredstvi, ki dokazano delujejo.

Preberi več

Boleče in pekoče grlo: kako se ga znebiti in se mu izogniti

Vsi poznamo peklenski občutek, ko v grlu peče, praska in žge. Ko le stežka požiramo. Preberite, kaj lahko pomenijo bolečine v grlu in žrelu, kako jih najlažje odpravimo na čim bolj naraven način in kako jih preprečimo.
 

Preberi več

Priljubljeni