MedexLife

Avtor : Nuša Gnezda  

img_1654.jpg
Nasmejana in vedno dobre volje. Dobesedno surfam na valovih življenja, tako kot surfam tudi v resnici. Poleg peščene plaže je moj dom tudi telovadnica. Na fakulteti za šport Univerze v Ljubljani sem diplomirala kot trenerka fitnesa. Z leti in predvsem po rojstvu sina pa sem se poglobila v prenatalno in postnatalno obdobje. 

Ker sem poleg športa kot gurmanka namenila veliko pozornosti tudi prehrani, sem prek svoje spletne strani in bloga pomagala številnim ženskam spremeniti življenjski slog ter prisostvovala pri njihovi preobrazbi, sprejemanju in ponovnem vzljubljanju svojega telesa. Tako sem se sčasoma osredotočila in specializirala za izobraževanje žensk o telesni vadbi in zdravem načinu življenja, saj menim, da vadba in prehrana ne smeta kontrolirati našega življenja, morata pa pomagati, da se počutimo bolje. Športno treniranje žensk je tisto kar počnem, bolj pa sem se specializirala za poporodno vadbo ter razvila svojo bagovno znamko Nooshee Fit in FITMAMI programe.Srečna sem, da ima možnost pomagati ženskam, ki gredo skozi ogromne spremembe v času svoje nosečnosti kot tudi po sami nosečnosti. Želim si, da se moje punce počutijo odlično v svojem telesu, so polne energije in so deležne pozornosti v času, ki jih dandanes občasno prehiteva.


<3
Nuša


Članek je bil prvotno objavljen na družabnih omrežjih avtorice in/ali spletni strani nusagnezda.com.
Fotografije: Nuša Gnezda

Članek izraža stališča avtorja in ne nujno tudi stališč podjetja Medex d.o.o.
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Laura Šimenc: Kako ob 8-urnem delovniku najdem čas za treninge

Topli dnevi kar vabijo v naravo, a po dolgi zimi se pogosto zgodi, da nas delovne obveznosti ustavljajo in ne najdemo energije za šport. Preberi članek, Laura Šimenc ti zaupa 7 odličnih nasvetov za organizacijo časa. 

Preberi več

Simon Šketa: Temna smola čebel. Propolis.

Poznate skrivnost čebel, ki pomaga ohranjati čebeljo vrsto že 45 milijonov let? Seveda, to je propolis! V članku preberite Simonove nasvete in trike za uporabo. 

Preberi več