Avtor : Laura Šimenc  

Sem Laura z Bleda, ki sem imela vedno preveč energije, oboževala sem naravo in živali in vse kar je lepo, naravno in kreativno. Navdušuje me povezava športa z naravo, dobrim počutjem, zdravjem in lepoto.
profilna_loka.jpg
profilna_francija.jpg
V otroštvu nikoli nisem resno trenirala nobenega športa, sem pa ves prosti čas namenila miganju, saj sem to preprosto potrebovala. Prostega časa pa sem imela veliko, saj mi je učenje šlo hitro od rok oziroma glave.

Po gimnaziji sem se odločila za študij veterine, saj sem bila zaljubljena v živali, v mali šoli sem celo želela postati kmetica. Takoj po začetku študija,  me je prevzela resnejša želja in motivacija, da svoj ljubiteljski tečaj plavanja prostega sloga preraste v triatlonsko treniranje. Že naslednje poletje sem postala absolutna državna prvakinja v sprint triatlonu in duatlonu, postala zmagovalka študentskega teka na Ljubljanski grad in še dosti podobnega.

Bilo je kot v sanjah. Čez nekaj časa in po nekaj težavah s tetivami ter želji po nečem novem, sem se preizkusila še na izključno kolesarskih tekmovanjih. Zopet sem našla svoje užitke, posebej v kolesarskih vzponih in tudi spustih.

Na svetovnem amaterskem kolesarskem prvenstvu, ki je potekalo na trasi Maratona Franja sem s tesnim sprintom pridobila mavričasto majico svetovne prvakinje v najmlajši kategoriji.

Želela sem še malo več in 2 leti sem posvetila kolesarstvu v profesionalnih kolesarskih ekipah iz Avstrije in Slovenije.Sliši se sanjsko, vendar sem se seveda srečevala s številnimi težavami.

Navdušuje me povezava športa z naravo, dobrim počutjem, zdravjem in lepoto.

Vedno sem želela živeti čim bolj zdravo in naravno, nekaj let sem bila vegetarijanka, seveda sem kot najstnica imela tudi probleme s prehrano in samopodobo. Nikoli nisem želela žrtvovati zdravja in dobrega počutja za športne in karierne uspehe. Ob tem sem redno diplomirala na Veterinarski fakulteti in zaključila s profesionalno kolesarsko kariero.Navdušuje me povezava športa z naravo, dobrim počutjem, zdravjem in lepoto. Želim povezati svoje izkušnje iz športa in medicinsko-veterinarskega področja z naravnimi proizvodi, ki jih Medex ponuja celo paleto, ter v njihovih izdelkih iščem alternativne rešitve za vse kar aktiven in zdrav človek potrebuje, nič več, nič manj. 

Skupaj bomo odkrivali, kako lahko s pravim pristopom dosežemo več. In se imamo lepo. :)

Laura
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni