Prihajajo vroči poletni dnevi, ko nas narava kar vabi h gibanju na svežem zraku, posedanju na terasah, druženju na piknikih… Uživanje v lepotah narave in na počitnicah pa nam lahko zagrenijo premočno sonce, poškodbe kože in piki žuželk. Ko se odpravljamo na izlet ali pakiramo prtljago za počitnice, ne pozabimo na sredstva za zaščito kože ter ublažitev posledic poškodb in pikov žuželk.
 
pexels_photo_61129.jpeg
sea_sunny_person_beach.jpg
Medexovi izdelki za nego kože so učinkovita zaščita in temeljijo na čebeljih pridelkih - medu, propolisu in čebeljem vosku, ki svojo učinkovitost dokazujejo že tisočletja. Izredno cenjene sestavine spodbujajo naravno delovanje kože, njeno nego, obnovo ter zaščito.

Medexova naravna kozmetika je idealna za vso družino, saj neguje nežno otroško, pa tudi žensko in moško kožo. Ne vsebuje parabenov, parafinov in silikonov, narejena pa je v Sloveniji.
 


Ob močnem soncu, vetru in suhem zraku je zagotovo nepogrešljiv Elanosol balzam za ustnice.
  • Zaradi vsebnosti propolisa, medu in čebeljega voska Elanosol učinkovito ščiti ustnice, jih vlaži in hrani.
  • Z zaščitnim faktorjem ZF 15 ter UVA in UVB zaščito je zato obvezna oprema potovalnega kovčka ali nahrbtnika vsakega dopustnika ali popotnika.
 
Poškodbam kože, kot so rane, udarci in odrgnine, se na počitnicah zagotovo ne moremo izogniti. Lahko pa jih učinkovito blažimo in lajšamo posledice.

S Propolis mazilom, ki vsebuje propolis in čebelji vosek, bomo poskrbeli za bioaktivno obnovo in zaščito kože, tudi ob pikih in ugrizih žuželk.
  • Propolis mazilo spodbuja regeneracijo kože tudi po sončenju, depilaciji in britju, zato ga lahko nanesemo tudi večkrat dnevno.
  • Vsebuje kar 100 % sestavin naravnega izvora.

Mazilo Propolis in balzam Elanosol bosta poskrbela za naravno zaščito kože in ustnic.

Sestavine iz čebeljega panja so zelo cenjene v kozmetičnih izdelkih in jih najdete tudi v Propolis mazilu in Elanosolu:
  • Čebelji vosek zadržuje vlago v koži in jo ščiti pred izsušitvijo.
  • Propolis je oplemenitena zmes rastlinskih smol. Vsebuje biološko aktivne snovi, med katerimi so najpomembnejši bioflavonoidi, ki stimulirajo regeneracijo kožnih celic in tkiv.
  • Med vsebuje dragocene hranilne snovi in je bogato hranilo in lepotilo. Kožo vlaži in jo mehča, jo ščiti pred sončnimi žarki in ohranja njen mladostni videz. Blagodejnih učinkov, ki jih ima med na kožo, so se zavedali že v antičnih časih; uporabljala ga je tudi egipčanska kraljica Kleopatra.
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Afte: vrste, simptomi, vzroki in zdravljenje

Afte so boleče razjede, ki se običajno pojavljajo v ustni votlini. Za lajšanje bolečin si pomagajte s temi naravnimi sredstvi, ki dokazano delujejo.

Preberi več

Boleče in pekoče grlo: kako se ga znebiti in se mu izogniti

Vsi poznamo peklenski občutek, ko v grlu peče, praska in žge. Ko le stežka požiramo. Preberite, kaj lahko pomenijo bolečine v grlu in žrelu, kako jih najlažje odpravimo na čim bolj naraven način in kako jih preprečimo.
 

Preberi več

Priljubljeni