Propolis, vitamin C in cink za polno doživetje počitnic
Konec šole, začetek počitnic ali povedano drugače: dva meseca mirnih juter brez skrbi, kaj vse tik pred odhodom od doma vaš otrok še potrebuje ta dan, popoldnevi brez usklajevanj prevozov na popoldanske dejavnosti in iskanj vsaj nekaj skupnih trenutkov za izmenjavo informacij o poteku dneva vsakega družinskega člana. Lahko bi rekli sprostitev, ki si jo lahko privoščite le redko ...

Prav dejstvo, da se dva meseca lahko bolj sproščeno in spontano odločate, kako boste preživeli dan, popoldne, vikend ali cel mesec, pa lahko predstavlja druge vrste stres za telo. To včasih težko sledi mislim, pa čeprav so te usmerjene v sprostitev in užitke. Zato je na začetku poletja in tudi med dopustom dobro, da nekaj pozornosti namenite tudi svojemu imunskemu sistemu.

V vročih dneh poskrbite  predvsem za zadostno količino popite tekočine. Če bo vaš dopust športen, bodite še posebej pozorni na uživanje dovolj beljakovin in mineralov. Ker na utrujenost lahko vpliva tudi poležavanje na vročem soncu, pa naj bo na vašem jedilniku tudi čim več hrane, bogate s c vitaminom.
Ker v Medexu razumemo željo po največjem možnem izkoristku dopusta, vam tik pred njim predstavljamo novost, s katero boste enostavno in z užitkom poskrbeli za svoj imunski sistem.

Propolis C + Zn so šumeče tablete, s katerimi si boste pripravili okusno pijačo s propolisom, c vitaminom in cinkom. Ker so pakirane v dva tulca s po 10 tabletami, jih boste lahko spakirali v vsako torbo in odnesli kamorkoli. Ko bo nastopila žeja (ali še bolje tik pred tem), jih boste le še raztopili v vodi in popili. Ob tem pa se lahko veselite tudi dejstva, da so šumeče tablete Propolis C + Zn brez aspartama, natrijevega ciklamata, saharina in sukraloze, ki so sicer pogosta nezaželena sestavina šumečih tablet.


Preberite več o izdelku Propolis C + Zn


Ker je Propolis C + Zn zares okusen, pa se bo morda kakšna šumenka znašla še v kakšnem večernem koktajlu. Sporočite nam, če boste namešali kaj okusnega in če bo jutro po popiti mešanici kaj lažje, kot če v njej ne bi bilo šumečih tablet.

Doživite počitnice kot vam najbolj paše!
 
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Afte: vrste, simptomi, vzroki in zdravljenje

Afte so boleče razjede, ki se običajno pojavljajo v ustni votlini. Za lajšanje bolečin si pomagajte s temi naravnimi sredstvi, ki dokazano delujejo.

Preberi več

Boleče in pekoče grlo: kako se ga znebiti in se mu izogniti

Vsi poznamo peklenski občutek, ko v grlu peče, praska in žge. Ko le stežka požiramo. Preberite, kaj lahko pomenijo bolečine v grlu in žrelu, kako jih najlažje odpravimo na čim bolj naraven način in kako jih preprečimo.
 

Preberi več

Priljubljeni