MedexLife

Avtor : Nuša Gnezda  

Premik ure, ki svetlobo jutra za nekaj časa premakne v popoldne ter ponovna oživitev teme o pripravah telesa na poletje se v začetku pomladi lahko znajdeta v sporu. Z daljšimi dnevi bi marsikdo v svoj vsakdan rad spet vpeljal več gibanja, a vstajanje iz postelje, ko je zunaj še temno, že zjutraj terja določen energijski davek.
29598180_1704653342947284_8506898729910659860_n.jpg
Kako začeti dan z veliko energije?

Osebna trenerka Nuša Gnezda ima za uskladitev želje po gibanju in energije, ki jo za uresničitev želje potrebujemo, odličen recept. Jutro začne z okusnim zajtrkom, ki ga obogati s cvetnim prahom.

Na Facebooku je zapisala: 

"Spomladanska utrujenost se je že prikradla v marsikatero glavo in telo, tudi jaz sem bila včeraj kar malo "munjena", zato te dni malo bolj pazim kaj dam vase, da se mi vse skupaj ne poslabša. Ne maram utrujenosti in slabega počutja in delam vse, da se izognem temu. Danes za zajtrk sem zmiksala 5 sestavin, ki so prikazane v videu. Glavna sestavina, ki jo uporabljam že celo zimo je cvetni prah, ki je bogat z beljakovinami, aminokislinami in vlakninami. Dokler ni sveže zelenjave na vrtu je to moj rešitelj. Hvala Medex, da skrbite za moje dobro počutje ..."
 


 

 
Opomba
Vsebina je bila prvotno objavljena v 4. aprila 2018 na avtoričini Facebook strani Nooshee FIT - osebna trenerka za ženske in 12. marca 2018 na avtoričinem YouTube kanalu Nuša Gne.
Tekst na spletni strani Medex je editiran. Objavljeno v dogovoru z avtorico. Fotografija je last avtorice. Vsebina izraža stališča avtorice in ne nujno tudi stališč podjetja Medex d.o.o.
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Laura Šimenc: Kako ob 8-urnem delovniku najdem čas za treninge

Topli dnevi kar vabijo v naravo, a po dolgi zimi se pogosto zgodi, da nas delovne obveznosti ustavljajo in ne najdemo energije za šport. Preberi članek, Laura Šimenc ti zaupa 7 odličnih nasvetov za organizacijo časa. 

Preberi več

Simon Šketa: Temna smola čebel. Propolis.

Poznate skrivnost čebel, ki pomaga ohranjati čebeljo vrsto že 45 milijonov let? Seveda, to je propolis! V članku preberite Simonove nasvete in trike za uporabo. 

Preberi več