Se tudi vi soočate s posledicami, ki jih je vaši koži pušča ozračje in vremenski vplivi? Nahranite jo lahko z mineralom MSM, ki ga imenujejo tudi mineral lepote, in tako ohranite mladosten videz, dodani vitamin C pa bo poskrbel tudi za vaše dobro počutje in lahkotno gibanje.
 
MSM_COVER_PHOTO_FB.jpg

Se tudi vi soočate s posledicami, ki jih je vaši koži pušča ozračje in vremenski vplivi? Nahranite jo lahko z mineralom MSM, ki ga imenujejo tudi mineral lepote, in tako ohranite mladosten videz, dodani vitamin C pa bo poskrbel tudi za vaše dobro počutje in lahkotno gibanje.Kaj pravzaprav je MSM in kako deluje na našo kožo

MSM, metil sulfonil metan, je organska oblika žvepla, ki se že leta uporablja tudi kot prehransko dopolnilo. Ugodno vpliva na kožo in je zato odlična izbira za vse, ki si želite izboljšati svoj videz.

MSM ni živalsega izvora 
in je primeren tudi za vegane in vegetarijance.

Proces nastanka MSM-ja se začne z odmiranjem in razkrajanjem fitoplanktona v oceanih. Spojine, ki se tvorijo ob razgradnji, izhlapevajo v ozračje, kjer se nalagajo v oblakih. Z dežjem padejo na Zemljo, kjer jih vsrkajo rastline in vsa živa bitja, ki pridejo v stik z dežjem.
 

Kako nastane MSM in zakaj izbrati prav Medexov MSM + vitamin C

Ljudje MSM večinoma zaužijemo s hrano. V sledeh je prisoten v nekaterih vrstah zelenjave, na primer v čebuli, česnu in kapusnicah, ter v beljakovinsko bogatih živilih, kot so mleko, jajca, semena in oreški. Količina metil sulfonil metana v rastlinah je premajhna, da bi ga iz njih črpali za prehranske namene, zato ga pridobivajo sintetično v laboratorijih. Ker je proces nastanka molekule MSM jasen, lahko ustvarijo kemijsko popolnoma enako spojino, kot jo najdemo v naravi. Na embalažah MSM-ja tako pogosto zasledimo navedbo, da gre za naravni MSM, čeprav je pridobljen v laboratorijih.

Pri sintezi MSM-ja v laboratorijih je izredno pomembno, na kakšen način in v kakšnih pogojih ga izdelujejo.

Medexov izdelek MSM + vitamin C vsebuje OptiMSM®, proizveden v ZDA v obratu, kjer se proizvaja izključno MSM. Ključnega pomena je, da proces proizvodnje vključuje večstopenjsko čiščenje nastale spojine, s katerim odstranijo primesi, ki bi sicer lahko tvorile zdravju škodljive spojine. Po končanem procesu proizvodnje z laboratorijskimi analizami ponovno preverijo čistost vsake serije izdelka.

OptiMSM® je patentirana učinkovina, ki klinično dokazano zmanjšuje gube in ohranja mladosten videz kože.

Vitamin C s svojimi številnimi pozitivnimi učinki odlično dopolnjuje delovanje MSM-ja, saj ima vlogo pri normalnem delovanju kože, kosti, žil, hrustanca, dlesni in zob, prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri delovanju imunskega sistema.
 

Kako uživati MSM + vitamin C za maksimalni učinek

Medexov MSM + vitamin C je najbolje uživati med obrokom, tako da eno poravnano čajno žličko prahu raztopite v 3 dl tekočine in popijete.

MSM + vitamin C lahko vmešate tudi v sadni ali zelenjavni sok, v smuti ali pa mešanici z vodo dodate žlico medu. Pripravljeni napitek vas bo prijetno osvežil. Zaradi visoke stopnje čistosti OptiMSM® je dovolj, da dnevno zaužijete 2 g MSM + vitamin C.
Pokaži mi MSM + vitamin C > 

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni