Medex je ponosni sponzor slovenskih skakalnih reprezentanc, poleg skakalcev pa stavi tudi na prave trenerje, ki so ključni za doseganje uspehov. Za uspeh so pomembni trdni sklepi, tudi trenerjevi. Goran Janus, glavni trener slovenskih orlov oziroma moške skakalne reprezentance, v Medenih7 odkriva zgodbe svojega vsakdana. 
 
medex_janus_baloh_izbor_drugi_sklop_005.jpg
medex_janus_baloh_izbor_drugi_sklop_007.jpg
1. Kaj naredite najprej, ko pridete s pomembne tekme?2. Kaj za vas pomeni dopust oziroma počitek?3. Imate mogoče kak življenjski moto?


 
4. Če bi dan preživeli v koži nekoga drugega, kdo bi to bil?5. Kaj vam polepša dan?6. Nam izdate, kaj skakalcem rečete pred pomembno tekmo?7. Če bi se življenje odvrtelo še enkrat, bi bili še enkrat trener ali bi počeli kaj drugega?


Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Počitnice v Sloveniji: Velika planina | #druzinskevezi | Kam z mulcem

Družinske počitnice v Sloveniji. Šesti predlog: Velika planina je lahko dnevni pohodni izlet, še lepše pa nekajdnevni oddih poln sprehodov, lepih razgledov, tišine v objemu narave in dobre domače hrane.

Preberi več

Počitnice v Sloveniji: Ljubljana | #druzinskevezi | Kam z mulcem

Družinske počitnice v Sloveniji. Peti predlog: skočite v našo čudovito prestolnico! V Ljubljani si lahko oddahnete v Tivoliju, muzejih, pri eksotičnih živalih in celo z aktivnostmi na vodi! Pobrskajte za več idej!

Preberi več

Priljubljeni