Komu je namenjen Brusnifem Plus?

  • Namenjeno je odraslim, predvsem ženskam z občasnimi ali pogostimi vnetji spodnjih sečil in urinarnega trakta.
  • Ker ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je prehransko dopolnilo primerno tudi za vegetarijance.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Brusnifem plus

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Za večjo učinkovitost ima dodan zgoščen sok ameriškega slamnika, ki prispeva k ohranjanju zdravja spodnjih sečil, in nepogrešljiva vitamina C in D3, za podporo imunskemu sistemu, ter vitamin A za ohranjanje zdravih sluznic.
Kapsulo zaužijte med jedjo, z 2 dl nesladkane tekočine. Kapsule lahko jemljete dalj časa, zlasti v obdobju od pomladi do jeseni.
Ugodno vpliva na zdravje spodnjih sečil. Glavne aktivne sestavine izdelka Brusnifem Plus delujejo v sinergiji in prispevajo k ohranjanju zdravih spodnjih sečil.
Pri dolgotrajnih težavah s sponjimi sečili priporočamo redno uporabo z občasnimi prekinitvami.
hexagon-right-small
O izdelku

Izvleček brusnice in ameriškega slamnika z dodanimi vitamini A, C in D3 v kapsuli

Glavne aktivne sestavine izdelka Brusnifem Plus delujejo v sinergiji in prispevajo k ohranjanju zdravih spodnjih sečil. V eni kapsuli najdete naslednje aktivne sestavine: Visoko koncentriran izvleček celih plodov brusnice, ki je standardiziran na proantocianidine. Delovanje proantocianidinov so potrdili tudi v klinični študiji. Ameriški slamnik prispeva k ohranjanju delovanja spodnjih sečil. Ameriški slamnik se že tradicionalno uporablja za pomoč pri težavah spodnjih sečil. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. Vitamin C prispeva k delovanju imunskega sistema. Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

medexov brusnifem plus

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;kapsule;30 kapsul;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Kapsulo zaužijte med jedjo, z 2 dl nesladkane tekočine. Vsebino kapsule lahko zaužijete tudi brez ovojnice.

Pri povečanih potrebah priporočamo, da zaužijete 2 kapsuli na dan in poskrbite za zadosten vnos tekočine, vsaj 2 l dnevno.

Sestavine

Izvleček celih plodov brusnice (Vaccinium macrocarpon, magnezijev hidroksid), zgoščen sok ameriškega slamnika v prahu (Echinacea purpurea), rastlinska ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin C (askorbinska kislina), rižev škrob, vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (holekalciferol), sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid.

Vitamin A

400 μg (50% PDV)

Vitamin C

72 mg (90% PDV)

Vitamin D

10 μg = 400 IU (200% PDV)

 Izvleček plodov brusnice

120 mg

Od tega: proantocianidini

36 mg

Zgoščen sok ameriškega slamnika

120 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BRUSNIFEM PLUS
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
BRUSNIFEM PLUS
Prehransko dopolnilo kapsule 30 kapsul 30 dni redne uporabe
  • Visoko koncentriran izvleček celih plodov brusnice standardiziran na proantocianidine
  • Ameriški slamnik prispeva k ohranjanju delovanja spodnjih sečil
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!