Vsi produkti

D’arbo Reform Brusnični namaz s sladilom, 330 g

Odrečemo se lahko marsikateri stvari, le užitku ne. Z Brusničnim namazom D'arbo Reform s sladilom to velja tudi za tiste, ki želite omejiti količino sladkorja v svoji prehrani.

Blagovna znamka: D’arbo
Oblika izdelka: sadni namaz
Pakiranje izdelka: steklen kozarec 330 g
3,99 EUR 3,19 EUR
DODAJ V

Z Brusničnim namazom s D’arbo Reform s sladilom sladkorja ne boste več pogrešali, časi, ko ste se morali zadovoljiti z manj dobrimi stvarmi, pa so preteklost.

Izdelan je po starem družinskem receptu, iz skrbno izbranega in predelanega sadja, ki ga kuhajo v posebnih vakumskih posodah, da ohrani vitamine in aromo. Je brez dodanega sladkorja, vsebuje le naravno prisotne sladkorje v sadju, zato ga priporočamo vsem, ki želite zmanjšati količino sladkorja v svoji prehrani, a doživeti poln okus in aromo sadja.

Proizvajalec:
A. Darbo AG
A-6135 Stans, Tirol
Avstrija

Brusnični namaz D’arbo Reform s sladilom ne sme manjkati v nobeni sodobnih kuhinji, saj brez njega nobena pečenka ni prava. Gurmani še posebej cenijo brusnice ob divjačini ali slavnem dunajskem zrezku. So tudi izbran dodatek k štrukljem, enostavnemu pecivu, jogurtu, skuti ali sladoledu.

Prekomerno uživanje sorbitola ima lahko odvajalni učinek.

Po odprtju izdelek do porabe hranite v hladilniku.

Brusnice 50 %, sladilo: sorbitolni sirup, želirno sredstvo: pektin in sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Brez dodanega sladkorja. Vsebuje le naravno prisotne sladkorje iz sadja.

Brez konzervansov in barvil.

100 g izdelka v povprečju vsebuje:
Energijska vrednost 479 kJ/115 kcal
Beljakovine 0,3 g
Ogljikovi hidrati 42 g
od teh: sladkor 4 g
od teh: sorbitol 34 g
Maščobe 0,3 g
od teh: nasičene maščobne kisline < 0,1 g
Prehranska vlaknina 1,3 g
Natrij < 0,01 g

1 krušna enota (BE) ustreza 21 g izdelka.

Priljubljeni