Brezplačna knjižica

Odkrijte nežne odtenke medu

Vsestranska in ustvarjalna Mina Lavtižar, ki prisega na naravne in lokalno pridelane sestavine, je za vas pripravila nekaj idej, kako med koristno uporabiti v sodobni prehrani.

Preberi več

Naravna nega za lepo kožo

Privoščite sebi in svoji koži le najboljše.  Zaupajte nam vaš e-naslov in brezplačno vam bomo poslali e-knjižico Naravna nega za lepo kožo s priporočili in nasveti za različne tipe kože. 

Preberi več

Cvetni prah

Ali ste vedeli, da je cvetni prah dober vir beljakovin in prehranske vlaknine? Je pa tudi odlično živilo, ki popestri in obogati zdrav zajtrk ali energijsko malico. Preverite, kakšne recepte z njim je pripravila Mina Lavtižar.

Preberi več

Dišeča darila

V sodelovanju z Mino Lavtižar smo pripravili nekaj idej za darila, ki jih lahko naredite sami. Takšna darila so najbolj dragocena, saj so unikatna, ročno izdelana in izpolnjujejo skrite želje ...

Preberi več

Čebelica Sivka in načrtovanje dogodivščin

Zaupajte nam vaš e-naslov, na katerega boste prejeli brezplačno knjižico z urniki. 

Preberi več

Čebelica Sivka in njene zabavne igre

Čebelica Sivka ve, kaj za male junake dobro je. Odpeljala vas bo v svet zabavnih igric in vam zaupala še več skrivnosti iz čebeljega panja. 

Preberi več

Naravno in brez kalorij

Sladkorju se v današnji prehrani skoraj ne moremo izogniti. Ste vedeli, da lahko običajni sladkor nadomestimo z Eritritolom - sladilom naravnega izvora?

Preberi več

Trening možganov

Zaupajte nam vaš e-naslov, na katerega boste brezplačno prejeli knjižico z memovajami za testiranje spomina.

Preberi več

Priljubljeni