Komu je namenjena Apilana krema za obraz?

  • Vsem, ki si želijo naravno nego kože na obrazu
  • Vsem, ki si želijo zdravo in lepo kožo obraza
  • Vsem, ki želijo ohraniti mladosten videz kože obraza
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Apilani kremi za obraz

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Ker vsebuje kar 99,5 % sestavin naravnega izvora in ne vsebuje parabenov, parafinov, silikonov, polietilen glikolov (PEG), dodanih barvil in mineralnih olj.
Vsem, ki imajo suho, zelo suho in občutljivo kožo obraza.
Ker neguje in hrani suho, zelo suho in občutljivo kožo obraza. Ker spodbuja naravno delovanje kože. Ker izboljša strukturo kože.
hexagon-right-small
O izdelku

Krema za obraz, obogatena z dragocenimi čebeljimi sestavinami

Za mladosten in zdrav videz kože! Preizkusite naravno kremo z matičnim mlečkom, čebeljim voskom, karitejevim maslom in pšeničnimi ceramidi, ki kožo obraza nežno razvajajo.

APILANA-FACE-50ml-prenova-2022_02

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovKrema;tuba 50 ml;30 dni redne uporabe
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Kremo uporabljajte za dnevno in nočno nego. Nanesite jo na obraz, vrat in dekolte ter jo s krožnimi gibi vtrite v kožo.

Sestavine

Aqua, helianthus annuus seed oil, lanolin, butyrospermum parkii butter, cera alba, octyldodecanol, passiflora incarnata seed oil, theobroma cacao seed butter, dicaprylyl carbonate, magnesium sulphate,magnesium stearate,citric acid, royal jelly, triticum vulgare seed extract, potassium sorbate, rosmarinus officinalis leaf extract olus oil, parfum, linalool.

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:APILANA FACE KREMA
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
APILANA FACE KREMA
Krema tuba 50 ml 30 dni redne uporabe
  • Neguje in hrani suho, zelo suho in občutljivo kožo obraza
  • Spodbuja naravno delovanje kože. Izboljša strukturo kože in blaži gube
  • Vsebuje 99,5 % sestavin naravnega izvora
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!