Komu je namenjen Kolagen z Vitaminom C?

  • Vsem po 25. letu starosti
  • Vsem, ki si želite zmanjšati gube
  • Vsem, ki si želite izboljšati čvrstost in elastičnost kože
  • Vsem, ki veste, da kožo najbolje nahranimo od znotraj
  • Vsem, ki zaupate slovenskemu znanju
32417-01-nbhst-v1
32417-01-nbhst-v1

Hitra dejstva o Kolagenu z vitaminom C

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker vsebuje hidroliziran kolagen, beljakovino, podobno tisti v telesu.

Vitamin C je dodan, ker ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Bujnejše lase z več sijaja, manj krhke in lomljive nohte, mladostnejšo kožo z manj izraženimi gubami.

Ne. Pri izbiri prehranskih dopolnil je pomembno, da vsebujejo patentirane oblike kolagena s klinično dokazano učinkovitostjo in z dobro absorpcijo oziroma biorazpoložljivostjo.

Medexovi kolageni so plod znanja slovenske raziskovalne ekipe, razviti v lastnih razvojnih laboratorijih in proizvedeni v Sloveniji.

hexagon-right-small
O izdelku

Poskrbite za kožo, lase in nohte

Želite okrepiti svoje lase, jim vrniti bujnost in sijaj? Iščete rešitev za krhke in lomljive nohte? Začnite uživati Kolagen z vitaminom C v prahu - zaužili boste hidroliziran kolagen, ki vsebuje beljakovino, podobno tisti v človeškem telesu, in vitamin C. Raztopljen Kolagen in vitamin C v prahu se dobro absorbira in poskrbi za bujnejše lase ter lepe in močne nohte.

32417-01-nbhst-v1
32417-01-nbhst-v1

Komu priporočamo uporabo?

Tistim, ki opažate prve znake staranja (drobne linije, izrazne črte, gube okoli nosu in ustnic) ali konkretnejše znake staranja (gubice, ohlapna koža, izguba volumna in prožnosti, zmanjšana čvrstost in sijaj?; in tistim, ki bi radi imeli močnejše nohte in bujnejše in bolj zdrave lase.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;prah;pločevinka 150 g;15 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Brez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Izdelek vmešajte v sok, jogurt, vodo ali drugo tekočino in pustite stati približno 2 minuti, da se dobro raztopi.

Priporočena dnevna kolicina je 10 g izdelka. Priporočeno je najmanj 3-mesečno uživanje.

Sestavine

Hidroliziran kolagen, vitamin C.

Na 2 merici (10 g)

Hidrolizirani kolagen

10 g

Vitamin C

24 mg (30% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Ali je kolagen res tako pomemben za mladosten videz?
Že dolgo ni več skrivnost, da je kolagen temeljna podlaga za lep videz. Kolagen ni le osnovni gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv, ampak tudi osnovni gradnik, temelj za nego in ohranjanje lepega videza. Kolagen predstavlja kar 30 % vseh beljakovin in je tako najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila svojemu telesu zagotavljate vir gradnikov lastnega kolagena.
Kolika kolagena je treba zaužiti za vidni učinek?
Za doseganje učinkov je treba zaužiti toliko kolagena, kolikor so ga uživali testiranci v kliničnih raziskavah, kjer so dokazali koristen učinek. To se razlikuje za različne patentirane kolagene, načeloma pa so koristni učinki vidni pri dnevnem odmerku hidroliziranega kolagena od 2,5 g do 10 g, ne glede na vir (ribji ali goveji) ali izvorni tip kolagena (I, II ali III).
Ali ima kolagen učinek tudi na lase in nohte?
Lasje in nohti sicer niso iz kolagena, se pa izraščajo iz kože, ki vsebuje kolagen. Uživanje kolagena ne bo vplivalo na strukturo vaših las in nohtov, bo pa vplivalo na čvrstost na mestu izraščanja, kar se po kliničnih raziskavah kaže kot bolj bujno in čvrsto lasišče, zmanjšanje izpadanja las ter čvrstost in manjša lomljivost nohtov.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOLAGEN Z VITAMINOM C
Vaša ocena
Kateri kolagen je pravi za vas?
kolagenska-linija-tabela-a5
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
KOLAGEN Z VITAMINOM C
Prehransko dopolnilo prah pločevinka 150 g 15 dni redne uporabe
  • S hidroliziranim kolagenom, bioaktivnim proteinom, ki se dobro absorbira
  • Z visoko vsebnostjo beljakovin
  • Z vitaminom C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!