Robnik, Štuhec, Hadalin, Kline

"Na srečo imam okrog sebe ljudi, na katere se lahko res zanesem," nam je Ilka povedala v enem izmed pogovorov. Prava podpora je za profesionalnega športnika zelo pomembna. Le tako lahko zaupa v svoje telo in svoje sposobnosti. 
 
Ilka Štuhec preizkuša Magnezij + D3 iz Medexa  


Najmočnejše vezi ujamejo najbolj drzne

Člani in članice slovenske alpske smučarske reprezentance predlagajo, kako se pripraviti na spuste po belih strminah. Izdelke redno uporabljajo tudi sami ter tako krepijo svoj imunski sistem in vzdržujejo neutrudno energijo. Najbolj drzni zavoji namreč potrebujejo največ podpore in samo močne vezi, tako tiste smučarske kot ekipne, pripeljejo do zanesljivih zavojev in samozavestnih voženj.

Za vrhunske rezultate je potrebna izjemna volja in močna odpornost. Imunski sistem, ki uspe zdržati tempo svetovnega pokala v alpskem smučanju, je plod skrbno načrtovane priprave. Za slednjo srkbimo tudi v Medexu. Tako je skozi celotno zimsko sezono v formi vsa ekipa.

Poskrbite, da boste tudi vi celotno sezono v formi in preizkusite izdelke, ki jih uporabljajo tudi naši alpski smučarji in smučarke.


Za imunski sistem

Z izdelki za imunski sistem alpski smučarji in smučarke skrbijo za svoje dobro počutje z ustrezno preventivo in kurativo. Med sezono je namreč najbolj neprijetna nenadna prekinitev tekmovalnega ritma.

 
Betaglukan kapsule
za dobro kondicijo imunskega sistema


Kapsule BetaGlukan
 

Preizkusi

ColdPlus
napitek za hitro pomoč imunskemu sistemu

ColdPlus napitek za imunski sistem
 

Preizkusi

Vitamin D3 1000 IU
za učinkovito podporo imunskemu sistemu

Pršilo Vitamin D3
 

Preizkusi

BeeWell
pršila in pastile za grlo, žrelo in dobro počutje

BeeWell pastile za grlo
 

Preizkusi

 


Za močne noge in energijo

Naporni treningi utrudijo telo in mišice, zato vrhunski smučarji iščejo izdelke, ki jim povrnejo energijo in pomagajo pri učinkoviti regeneraciji.

 
Protein bari
vsebujejo prave beljakovine za na strmine

Protein bar iz Medexa
 

Preizkusi

Magnezij + D3
prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti

Magnezij + D3 napitek
 

Preizkusi

BeePower
šumenke z elektroliti za športni napitek za učinkovito hidracijo


 

Preizkusi

Guarana
za dodaten vir kofeina in energije


Guarana, dodaten vir energije


Preizkusi

 
 
 


Izkoristite gratis poštnino

Ker si želimo, da tudi sami preizkusite pozitivne učinke izdelkov, ki jih priporočajo naši alpski smučarji, smo pripravili prav posebno akcijo. Izdelke bomo ponudili z gratis poštnino. Kateri komplet izdelkov lahko prejmete brez stroškov dostave, preverite v naši spletni trgovini.

Preveri


Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Afte: vrste, simptomi, vzroki in zdravljenje

Afte so boleče razjede, ki se običajno pojavljajo v ustni votlini. Za lajšanje bolečin si pomagajte s temi naravnimi sredstvi, ki dokazano delujejo.

Preberi več

Boleče in pekoče grlo: kako se ga znebiti in se mu izogniti

Vsi poznamo peklenski občutek, ko v grlu peče, praska in žge. Ko le stežka požiramo. Preberite, kaj lahko pomenijo bolečine v grlu in žrelu, kako jih najlažje odpravimo na čim bolj naraven način in kako jih preprečimo.
 

Preberi več

Priljubljeni