Ste eni tistih, ki ste si poleti privoščili odmor od rednega obiskovanja fitnesa ali skupinskih vadb? Za vse, ki imate poleti namen ohranjati čvrsto telo in aktivni življenjski stil, smo skupaj z osebno trenerko Natašo Gorenc pripravili predlog 10-minutnega treninga. 

Nataša priporoča, da si za osnovne krepilne vaje vzameš 10 minut na dan.

O aktivnem vlogu z Natašo

10 minut z Natašo Gorenc je video blog, namenjen vsem, ki bi radi med poletjem aktivno ohranjali čvrsto telo s preprostimi 10-minutnimi vsakodnevnimi vajami na prostem ali v prostoru. Nataša vadbo predstavlja z individualnim pristopom, ki so ga od nje vajene tako njene vadeče, kot gledalci priljubljenega resničnostnega šova.

Več o Nataši


10 minut na dan je dovolj

V kombinaciji z ustrezno prehrano in vajami za vzdržljivost je 10 minut intenzivnih krepilnih vaj na dan povsem dovolj, če želimo ohranjati čvrsto telo. Nataša celo trdi: "Namesto, da treniraš enkrat ali dvakrat na teden po eno uro, je boljše, če si vsak dan vzameš 10 minut za vadbo in narediš osnovne krepilne vaje."

 

 

O programu

Vadbo kombinirajte s treningom vzdržjivosti. Z drugimi besedami to pomeni, da lahko 10-minutne krepilne vaje izvajate med pohodom v hribe, med tekom ali sprehodom. Vsako vajo izvajajte približno 40 sekund in si nato vzemite 20 sekund odmora za hidracijo ali kratek skiping preden nadaljujete z naslednjo vajo. Vaje prilagajajte svojim zmožnostim. V kolikor ugotovite, da zmorete več, lahko izvedete tudi dodatno serijo.

Spremljajte treninge na YT kanalu

 

Nagradite svoje mišice z beljakovinami

"Okno priložnosti traja do 30 minut po treningu, takrat je absorpcija najboljša", zatrjuje Nataša. Sama si po vadbi obvezno privošči beljakovnski obrok, tudi v obliki naših protein barov. V videu posebno pozornost nameni njenima najljubšima okusoma: protein baru karamel in protein baru češnja & jogurt. Medexove beljakovinske ploščice s svojim oksuom ne nagradijo zgolj brbončic, ampak z visoko vsebnostjo beljakovin nagradijo predvsem utrujene mišice in pomagajo pri ustrezni regeneraciji.

Več o protein barih
 

 

Spremljaj Natašo na njenih kanalih:

Natašin Facebook          Natašin Instagram          Gym by Nataša

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni