Komu so namenjene proteinske ploščice?

  • Športnikom in rekreativcem po športnih aktivnostih
  • Vsem, ki zaužijete premalo beljakovin
  • Odličen prigrizek na poti ali za malico v službi
  • Kot zdrav vmesni prigrizek za hitro potešitev lakote
  • Beljakovine prispevajo k ohranjanju zdravih kosti in vzdržujejo mišično maso
Protein_bar_four_different_flavour_bars_45g_zero_sugar
plant-6
hexagon-left
Protein_bar_orange_45g_zero_sugar_v2

Hitra dejstva o ploščici Protein bar

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Imajo visoko vsebnost beljakovin in nizko vsebnost sladkorjev ter dodane vitamine.
Odličnega! Po osvežujoči pomaranči.
Vsem, ki želite hiter, slasten in učinkovit vnos beljakovin v telo.
Beljakovine prispevajo k ohranjanju zdravih kosti in vzdrževanju mišične mase.
Posebnega pomena so zlasti za tiste posameznike, ki se aktivno in redno ukvarjajo s športnimi aktivnostmi.
hexagon-right-small
O izdelku

Zdrav prigrizek z visoko vsebnostjo beljakovin

Bi nekaj slastnega, kar ne vsebuje veliko sladkorja? Zdrav prigrizek po športni aktivnosti z visoko vsebnostjo beljakovin?


Z drobno razvado v obliki ploščice lahko s pomočjo beljakovin, ki jih vsebuje, gradimo in oblikujemo tako naše telo kot naš vsakdan. V Medexu smo razvili Protein bar z okusom pomaranče s kar 31 % beljakovin. Hiter, slasten in naraven vir beljakovin za vse, ki uživajo premalo beljakovin. Ker so beljakovine izjemnega pomena za naše telo, jih je dobro imeti vedno pri roki.


Protein bar iz Medexa je odličen sopotnik na vseh poteh – po športnih aktivnostih, kot prigrizek za dni, ko si težko pripravite uravnotežen obrok, ali pa kar tako – kot zdrav prigrizek za lepši dan.

Protein_bar_orange_45g_zero_sugar_v2
Protein_bar_orange_45g_zero_sugar_v4

Odlična izbira za vsakogar

Beljakovinske ploščice Protein bar imajo visoko vsebnost beljakovin.


So odličen vir prehranskih vlaknin in ne vsebujejo dodanih sladkorjev. Poleg tega so tudi odličnega okusa! Protein bar pomaranča vsebuje kar 31 % beljakovin!


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPloščica;45 g;1 dan uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Bogat vir vlaknin
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočamo po športni aktivnosti ali ob drugi intenzivnejši vadbi. Prija tudi na poti, v službi za malico ali kot vmesni prigrizek.

Odlična je za na pot in je vedno pri roki za potešitev lahkote.

Sestavine

Mešanica beljakovin 35 % (koncentrat sirotkinih beljakovin (mleko), izolat sojinih beljakovin, izolat mlecnih beljakovin, goveji kolagen), frukto-oligosaharidi, kakavov obliv 20 % (sladilo: maltitol, popolnoma hidrogenirana palmina mašcoba, kakav v prahu, stabilizator: sorbitan tristearat , emulgator: lecitini (repicni), aroma), sredstvi za ohranjanje vlage (glicerol, sorbitol), kokosovo olje, emulgator: lecitini (repicni), naravna aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, emulgator: mono- in digliceridi mašcobnih kislin, vitamin C, niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, folna kislina. Lahko vsebuje sledi glutena, oreškov in arašidov.

Energijska vrednost

689 kJ / 166 kcal

Beljakovine

14 g

Ogljikovi hidrati
od tega: sladkorji

14 g

1 g
Maščobe
od tega: nasičene maščobe

6,8 g

5,9 g

Polioli

12 g

Sol

0,06 g

Vprašanja strank
Zakaj moramo uživati dovolj beljakovin?
Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase. Beljakovine prispevajo k ohranjanju zdravih kosti. So posebnega pomena zlasti za tiste posameznike, ki se aktivno in redno ukvarjajo z napornimi športnimi aktivnostmi. Ker so beljakovine izjemnega pomena za naše telo, jih je dobro imeti vedno pri roki. Protein bar iz Medexa je odličen sopotnik na vseh poteh – po športnih aktivnostih, kot prigrizek za dni, ko si težko pripravite uravnotežen obrok, ali pa kar tako – kot zdrav prigrizek za polepšan dan.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROTEIN BAR - POMARANČA
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROTEIN BAR - POMARANČA
Ploščica 45 g 1 dan uporabe
  • Visoka vsebnost beljakovin - kar 31 %
  • Visoka vsebnost prehranskih vlakninin
  • Nizka vsebnost sladkorjev - brez dodanega sladkorja
SLO-5-procent-off-1290x1032px