Komu so namenjene Propolis Ginger pastile?

  • Odraslim in otrokom starejšim od 6 let.
  • Za boleče grlo.
  • Za podporo imunskemu sistemu.
  • Primerno za diabetike
propolis_ginger_v2
propolis_ginger_v4

Hitra dejstva o Propolis Ginger pastilah

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker imajo pomirjujoč in prijeten učinek na grlo, prav tako podpirajo normalno delovanje dihalnega sistema. So brez konzervansov, brez umetnih arom, brez barvil in brez sladkorja.

hexagon-right-small
O izdelku

Pastile za grlo z okusom limone in mentola

Propolis Ginger - pastile za grlo s propolisom, cinkom, vitaminom C in ingverjem, z okusom limone in mentola, s sladili imajo pomirjujoč učinek na grlo in podpirajo normalno delovanje imunskega sistema.

medex pastile propolis ginger s cinkom in vitaminom C

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pastile;24 pastil;6 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Brez umetnih barvil, Brez umetnih arom, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Pastilo počasi raztopite v ustih.

Priporočena dnevna količina je: 1 pastila 4-krat na dan za odrasle in otroke od 11 let, 1 pastila 3-krat na dan za otroke od 6 do 10 let.

Sestavine

sladilo: izomalt, izvleček propolisa v prahu (dekstrin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid), vitamin C (L- askorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma limone z drugimi naravnimi aromami, cinkov citrat, izvleček ingverja (Zingiber officinale), naravna aroma ingverja, naravna aroma, sladilo: steviol glikozidi, mentol.

Vsebnost, Na 4 pastile (odrasli)* = 10 g, PDV**

izvleček propolisa

300 mg

od tega flavonoidi

15 mg

izvleček ingverja

20 mg

Vitamin C

80 mg

100% PDV**

Cink

6 mg

60% PDV**

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS GINGER PASTILE
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS GINGER PASTILE
Prehransko dopolnilo pastile 24 pastil 6 dni redne uporabe
  • Pastile imajo pomirjujoč in prijeten učinek na grlo
  • Podpirajo normalno delovanje imunskega sistema
  • Propolis, cink, vitamin C, ingver, okus limone in mentola, brez sladkorjev
SLO-5-procent-off-1290x1032px