Vsi produkti

Praznični med, 250 g

Med s sporočilom v darilnem pakiranju predstavlja odlično praznično darilo za vaše najdražje. Podarite jim tekoče zlato preverjene kakovosti, ki jih bo zagotovo razveselilo.

Napis na darilnem pakiranju medu bo izbran naključno.

Blagovna znamka: Medex
6,79 EUR
Nakup do odprodaje zalog možen samo v fizičnih trgovinah.
Tudi vi iščete darilo, ki bi bilo hkrati toplo, pozorno in praktično? Podarite prijazne misli v steklenem darilnem kozarčku, v steklenem darilnem kozarčku, ki je napolnjen z medom iz Slovenije.
 

Podarite tekoče zlato

 
Uživajte v polnem okusu s soncem obsijanih cvetočih travnikov, ki so ga kranjske sivke zbrale v dragoceno darilo – cvetlični med iz Slovenije. Med je tekoče zlato, ki uteleša njihovo delo, marljivost, skrbnost in sodelovanje. V Medexu smo to izročilo ujeli v kozarček prijaznih misli, ki vam posladkajo dan in obogatijo posebne priložnosti.
 

Prijazne misli, prijaten svet - za objet

 
Izberite lepa sporočila za posebne priložnosti, obdana s prijaznimi mislimi in napolnjena s sladkim cvetličnim medom.
 
V spletni trgovni so na voljo praznični medovi s tremi različnimi napisi. Vsak med je pakiran posamično, napisa, ki bi ga želeli prejeti, pa ni mogoče izbrati, temveč bo izbran naključno.
  • BEE yourself.
    BEE my honey.
    Think happy, BEE happy.
 

Ali že veste, komu jih boste podarili in polepšali dan?

 
Med, ki ga napolnimo v Medexu, je preverjen, varen in kontrolirane kakovosti. V Medexu skrbimo za varnostne in kakovostne nadzore, zato lahko vsak kozarček našega medu preprosto preverite na naši spletni strani.
 
Preverite svoj med iz Medexa  

   
Proizvajalec: Medex d.o.o., Slovenija

Priporočeno uživanje:
Cvetlični med visoke kvalitete je najbolje uživati na žlico. Okusen je na kruhu, v pecivu, kot dodatek jogurtu, skuti, kosmičem ali sadju. Primeren je tudi za pripravo lahkih mesnih jedi, solat in napitkov. Pri napitkih morate paziti, da niso prevroči, sicer se najpomembnejše učinkovine medu izgubijo.

Opozorilo:

  • Naravni med se strjuje, s segrevanjem do 40 °C pa postane ponovno tekoč in pri tem ohrani naravne lastnosti in učinkovine.
  • Hranite v temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.
Sestavine: cvetlični med iz Slovenije

 
Povprečna hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost 1424 kJ/335 kcal    
Maščobe 0,4 g
od tega:
  • nasičene maščobe
0 g
Ogljikovi hidrati 83 g
od tega:
  • sladkorji
83 g
Beljakovine 0,2 g
Sol 0,018 g

Priljubljeni