-20%
Vsi produkti

MSM lift + Q10

(1 ocena)

MSM lift + Q10 v raztopini je veganska rešitev z inovativno formulo za ohranjanje mladostnega videza kože ter lepih nohtov in las. Namenjena je tudi tistim, ki se izogibate kolagenu in drugim prehranskim dopolnilom živalskega izvora. Enostavna uporaba in odmerjanje!

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: nega kože , lasje , nohti
Oblika izdelka: tekočina
Pakiranje izdelka: steklenička, neto količina: 300 ml
19,89 EUR 15,91 EUR
DODAJ V

Veganska rešitev v raztopini za lepo kožo, lase in nohte


MSM lift + Q10 v raztopini  je veganska rešitev z inovativno formulo za ohranjanje mladostnega videza kože ter lepih nohtov in las. Namenjena je vsem, tudi tistim, ki se izogibate kolagenu in drugim prehranskim dopolnilom živalskega izvora.

MSM je v resnici organski vir žvepla (metil sulfonil metan). Je tretji najpogostejši mineral v človeškem telesu, ki pa ga s prehrano pogosto ne zaužijemo dovolj. V Medexovem MSM lift + Q10 najdete patentirano obliko OptiMSM®, najčistejši MSM na trgu, in CAVAQ10®, koencim Q10, s kar 18-krat boljšo biorazpoložljivostjo od drugih koencimov. OptiMSM® in CAVAQ10® s sinergičnim delovanjem učinkovito zmanjšujeta gube ter povečujeta čvrstost in elastičnost kože. Formulo dopolnjujejo drugi ključni minerali lepote – selen, cink in baker.
 

Medexov MSM lift + Q10 je ustvarjen za vse, ki:

 • bi radi s 100 % veganskim izdelkom brez glutena, umetnih arom in barvil poskrbeli za izboljšanje čvrstosti, elastičnosti in hidracije kože,
 • vas motijo izrazne gube na obrazu,
 • želite odpraviti neenakomerno obarvanost kože in pigmentne lise,
 • ste naveličani krhkih ali lomljivih nohtov in želite močne in lepe nohte, ki bodo pravi okras vaših rok,
 • bi radi nekaj naredili, da bodo vaši lasje bujnejši, močnejši in bolj sijoči.
 

Popolna kombinacija s klinično potrjenimi sestavinami in ANTI-AGE učinkom

 • Najčistejši MSM na trgu, patentirani OptiMSM®,  je visokokakovostna, prečiščena ter biorazpoložljiva organska oblika žvepla, pridobljena s posebnim tehnološkim postopkom destilacije. Klinično dokazano prispeva k manjšanju gub, izboljšanju čvrstosti in elastičnosti ter hidraciji kože.
 • CAVAQ10® je enkapsulirani koencim Q10 s kar 18-krat boljšo biorazpoložljivostjo od drugih koencimov Q10, inovativna formula  pa zagotavlja večjo stabilnost koencima Q10 v tekočini in učinkovitejšo absorpcijo.
 • Selen in cink prispevata k ohranjanju zdravih nohtov in las ter imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
 • Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože.
 • Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in k normalni obarvanosti kože in las.
 

Koencim Q10: zavira staranje kože

Koencim Q10 je v maščobah topna spojina, ki je sestavni del človeških celic. Varuje organizem pred prostimi radikali, ki so eden izmed glavnih povzročiteljev staranja. S starostjo sinteza koencima Q10 v tkivih namreč upada. Največji upad je že v obdobju med 25. in 40. letom starosti, po 50. letu pa se v tkivih tvori kar 20–60 % manj koencima Q10 kot okrog 20. leta.
 

Inovativna formula: zagotovljena stabilnost koencima Q10 in učinkovitejša absorpcija

Poleg dovolj velikega dnevnega odmerka Q10 (50 mg) moramo biti pri uporabi prehranskih dopolnil s tem koencimom pozorni tudi na biorazpoložljivost in stabilnost. Pri zaužitju patentiranega enkapsuliranega koencima CAVAQ10®  iz črevesja v krvni obtok preide kar 18-krat več tega pomembnega koencima kot pri drugih oblikah. Koencim Q10 je zelo občutljiva spojina in v tekočih izdelkih hitro razpada. Mi pa smo razvili prav posebno formulo, ki omogoča daljšo obstojnost koencima Q10. V raztopini MSM lift + Q10 koencim Q10 razpada kar štirikrat počasneje kot v konkurenčnih izdelkih in tako dejansko zagotavlja pričakovani učinek.
 

Naravni MSM v prehranskih dopolnilih ne obstaja

Nekateri proizvajalci in trgovci res trdijo, da njihova prehranska dopolnila vsebujejo naravni MSM, vendar to ne drži. MSM se sicer nahaja v sledeh v nekaterih vrstah zelenjave, na primer v čebuli, česnu in kapusnicah ter v beljakovinsko bogatih živilih, kot so mleko, jajca, semena in oreščki. Vendar pa je količina metil sulfonil metana v naravnih virih premajhna, da bi ga iz njih črpali za prehranske namene, zato ga pridobivajo sintetično v laboratorijih.

V naravnih virih je MSM namreč prisoten v koncentracijah manj kot 1 µg/kg. Če bi ga pridobivali iz naravnih virov z ekstrakcijo, bi za 200 g MSM potrebovali kar 200 ton materiala! Ker je proces nastanka molekule MSM jasen, lahko ustvarijo kemijsko popolnoma enako spojino, kot jo najdemo v naravi. Na embalažah MSM-ja tako pogosto zasledimo navedbo, da gre za naravni MSM, čeprav je pridobljen sintetično.
 

MSM, pridobljen s postopkom destilacije, je edina varna in dobra izbira

Vsi MSM na trgu niso pridobljeni na enak način. Od postopka čiščenja spojine pa je odvisno, koliko zdravju škodljivih snovi bo MSM vseboval oziroma kako kakovostno bo prehransko dopolnilo.

OptiMSM®  v Medexovem MSM lift + Q10 je pridobljen s postopkom destilacije, ne pa kristalizacije kot večina drugih prehranskih dopolnil z MSM na trgu. Pridobivanje s kristalizacijo je sicer res cenejše, vendar pa tako pridobljeni MSM lahko vsebuje težke kovine, ki imajo lahko negativne posledice na zdravje. Zato je OptiMSM® edina varna in dobra izbira za vas.
 

Najčistejši MSM, ki preverjeno ne vsebuje zdravju škodljivih spojin

Proces proizvodnje visokokakovostnega prečiščenega OptiMSM® poteka v ameriškem obratu, kjer se proizvaja izključno MSM. Proizvodnja vključuje večstopenjsko čiščenje z destilacijo ter laboratorijske analize, ki dodatno preverijo čistost vsake serije izdelka.
 

MSM lift + Q10 ne vsebuje vitamina C, kar je DOBRA NOVICA

Vitamin C negativno vpliva na stabilnost in obstojnost koencima Q10, zato ga v to inovativno formulo nismo dodali, saj bi zmanjšali njeno učinkovitost. Seveda pa lahko dnevni odmerek MSM lift + Q10 dopolnite in obogatite z ločenim uživanjem vitamina C.
 

Odličen okus in enostavna uporaba

MSM lift + Q10 v raztopini vas bo navdušil z odličnim sadnim okusom pomaranče in ananasa. Priporočeno dnevno količino 20 ml odmerite s priloženo dozirno posodico. Raztopino lahko hitro in enostavno zaužijete samostojno ali s poljubnim napitkom. Priporočamo, da izdelek hranite pri sobni temperaturi, da ne kristalizira. Čeprav boste učinke verjetno opazili že po 8 tednih uporabe, za res vidne učinke priporočamo uporabo vsaj 16 tednov.

 

Priporočena dnevna količina:

 • Priporočena dnevna količina je 20 ml, ki jo lahko odmerite s priloženo posodico.

Postopek priprave:
 • Zaužijte jo samostojno ali s poljubnim napitkom, da omilite grenak okus.
 • Pred uporabo pretresite!

Priporočeno uživanje:
 • Za vidne učinke priporočamo redno uporabo vsaj 16 tednov.
 • Razslojevanje ne vpliva na kvaliteto izdelka.


Opozorila:

 • Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Osebam, alergičnim na katero od sestavin, uporabe ne priporočamo.
 • Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v videzu izdelka.
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja.
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Porabite v enem mesecu
  po odprtju.
Sestavine: Voda, emulgator: sorbitol, zgoščeni sok pomaranče, OptiMSM® (metil sulfonil metan, silicijev dioksid), enkapsuliran koencim Q10 CAVAQ10® , cinkov glukonat, L-selenometionin, bakrov glukonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravne arome, ekstrakt citrusov, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat.

 
Vsebnost Priporočena dnevna količina
(20 ml)
% PDV*
OptiMSM®   2 g
Koencim Q10 50 mg
Cink 3 mg 30
Selen 27,5 μg 50
Baker 0,5 mg 50


*PDV = priporočeni dnevni vnos

Priljubljeni