Medexova D družina
Vsaka družina ima svoje vrednote. Medexova družina izdelkov z dodanim vitaminom D3 kot osnovno vrednoto izpostavlja močan imunski sistem. Spoznajte Medexovo D družino, ki vedno stoji ob strani vašemu imunskemu sistemu.

Predstavljamo družino izdelkov za podporo imunskemu sistemu, ki vsebujejo vitamin D3.

Zakaj Vitamin D?

Primarna vloga vitamina D je, da skrbi za normalno raven kalcija in fosforja v krvi, s čimer omogoča ohranjanje zdravih kosti, zob in mišic. Strokovnjaki po vsem svetu pa ugotavljajo tudi, kako pomembno vlogo ima vitamin D pri normalnemu delovanju imunskega sistema. Ugotovili so, da se receptorji za vezavo vitamina D nahajajo v celicah najrazličnejših tkiv po vsem telesu. Vitamin D z vezavo na določena zaporedja DNK uravnava izražanje genov, ki so pomembni za normalno delovanje imunskega sistema. Zadostne količine vitamina D so tako ključne za normalen imunski odziv.
 

Prehranska dopolnila z vitaminom D3

S temi dejstvi v mislih in v kombinaciji z ostalimi aktivnimi sestavinami smo razvili prehranska dopolnila, ki omogočajo dolgotrajno podporo imunskemu sistemu. Spoznajte člane razširjene Medexove D družine.


Novi člani družine D 

Bratranci, sestrične, nečaki in vnuki so se pridružili Medexovi D družini to jesen in razširili našo ponudbo izdelkov z vitaminom D3. 

Pršilo Vitamin D3 1000 IU.
 
Vitamin D3 v pršilu

1000 IU

Pršilo VITAMIN D 1000 IU za hitro in učinkovito absorpcijo vitamina D3 prek ustne sluznice! Brez konzervansov, umetnih arom in barvil. Odličnega okusa, z dodatkom propolisa. Vitamin D prispeva k imunosti, ohranjanju zdravih kosti, mišic in zob.

Preizkusi


Matični mleček z vitaminom D v kapsuli.
 
Gelée royale super + D3 kapsule

400 IU

Učinkovita kombinacija matičnega mlečka in vitamina D3 za dvig dolgoročne imunosti. Vsebuje 1000 mg matičnega mlečka in 400 IU vitamina D3.

Preizkusi


 

Sirup BetaGlukan Junior.
 
BetaGlukan junior sirup

200 / 400 / 800 IU

Sirup BetaGlukan Junior z beta-glukani, vitaminoma C in D3 ter cinkom je namenjen podpori imunskega sistema otrok od 1. leta dalje. Vsebuje med, hruškov sok in naravno aromo maline, zato ima odličen okus, ki ga otroci obožujejo.

Preizkusi


 

Napitek Magnezij z vitaminom D3.
 
Magnezij + D3 napitek

400 IU

Popolna sinergija magnezija in vitamina D3 v okusnem napitku. Magnezij z vitaminom D3 je napitek, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema in mišic.

Preizkusi


 

BeeWell pastile z ingverjem in žajbljem.
 
BeeWell pastile

800 IU

Rastlinski izvlečki (žajbelj & islandski lišaj ali ameriški slamnik & ingver) in eterična olja delujejo blagodejno na ustno sluznico, grlo in žrelo. S štirimi pastilami na dan poskrbite tudi za vnos vitaminov C, D3, A in cinka, ki imajo vlogo pri podpori vašega imunskega sistema.

Preizkusi


 

Betaglukan v kapsuli.
 
BetaGlukan kapsule

400 IU

Kombinacija beta-glukanov Wellmune® vitamina D3 in cinka za podporo imunskemu sistemu. Wellmune® je eden izmed najbolj raziskanih beta-glukanov, ki ga podpirajo številne klinične študije. Z eno kapsulo vsak dan učinkovito prispevate k podpori svojega imunskega sistema.

Preizkusi


 

Korenine družinskega D drevesa

Legende Medexove D družine so z nami že več let. To so očetje, mame, babice in dedki, na podlagi katerih smo v Medexu prepoznali vrednost D vitamina. Skozi različne razvojne faze smo pripravili preverjene in kakovostne izdelke s klinično dokazanimi sestavinami.
 


Matični mleček z vitaminom D.
 
Gelée royale super

600 IU

Gelée royale super v priročnih stekleničkah z 1000 mg matičnega mlečka in 600 IU vitamina D za normalno delovanje imunskega sistema.

Preizkusi


Sirup Multivitamin Junior.
 
Sirup Multivitamin Junior

200 IU

Sirup Multivitamin junior poleg medu, ki vsebuje dragocene hranilne snovi, združuje 9 pomembnih vitaminov za otroke: A, B6, B12, C, D, niacin, tiamin, riboflavin (vitamin B2) ter pantotensko kislino.

Preizkusi


 

Cold&flu, napitek za imunski sistem.
 
Cold&flu, 3x10

600 IU

Instant napitek za hitro pomoč imunskemu sistemu, bogat z vitamini, minerali ter naravnimi izvlečki, kot so arabinogalaktani iz macesna ResistAid, beta-glukani Wellmune®, propolis in ameriški slamnik.

Preizkusi


 

Guarana energy sport
 
Guarana natural energy sport

200 IU

Guarana natural energy sport združuje naravni kofein iz gvarane in vitamine, ki prispevajo k učinkovitejši športni aktivnosti. Vitamin D namreč prispeva k delovanju mišic.

Preizkusi


 

Sirup Omega 3 junior
 
Sirup Omega-3 Junior

400 IU

Sirup za otroke, ki vsebuje ribje olje z DHK, ki ima vlogo pri delovanju možganov, dopolnjujejo pa ga med, folat in vitamine A, C, D, E in B12. 

Preizkusi


 

Cold&flu, napitek za imunski sistem. Družinsko pakiranje.
 
Cold&flu, 10x10

600 IU

Instant napitek za hitro pomoč imunskemu sistemu z dodanimi vitamini, minerali in naravnimi izvlečki v družinskem pakiranju.

Preizkusi

Spletna trgovina

Medex priporoča

Priljubljeni