Zaužijete dovolj koencima Q10?

  • V prehranskem dopolnilu Get more zaužijete 50 mg Q10 na dnevni odmerek.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Q10

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Encimi so pomembni biokatalizatorji v vseh živih organizmih, saj omogočajo potek reakcij in življenjskih procesov v celicah. Za svoje popolno delovanje potrebujejo tako imenovane koencime, ki pomagajo encimom, da reakcije v celicah sploh lahko potečejo. Med pomembnimi koencimi je tudi koencim Q10.
Kapsulo tik po obroku zaužijte s tekočino.
Če jemljemo dodatke s koencimom Q10 ob jedi, ga telo absorbira do trikrat hitreje kot takrat, ko ga jemljemo brez hrane. Zato priporočamo jemanje Get More koencima Q10 ob obroku. Izdelek ne vsebuje glutena in želatine in je primeren tudi za vegane. Koencim Q10 najdemo v določeni vrsti hrane, predvsem mastni: v polnomastnem mleku, mesu, ribah, oreških. V prehranskem dopolnilu Get more zaužijete 50 mg Q10 na dnevni odmerek.
hexagon-right-small
O izdelku

Kapsule s 50 mg koencima Q10 na dnevni odmerek

Kapsule s 50 mg koencima Q10 na dnevni odmerek. Koencim Q10 je pomembna snov, ki jo najdemo pri vseh živih bitij, saj sodeluje pri prenosu elektronov in je tako ključna za številne procese v telesu. Izdelek je v priročni obliki kapsul, zaradi česar ga preprosto zaužijete. Primeren je tudi za vegane, brez glutena in brez želatine.

40577-02-n-v1

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;kapsule;30 kapsul;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Vegansko, Brez laktoze, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

1 kapsula. Kapsulo popijete z 2 dcl vode. Zaužijte jo pred zajtrkom. Priporočamo vsakodnevno uporabo vsaj 3 mesece.

Sestavine

Maltodekstrin, koencim Q10, rastlinska ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Koencim Q10

50 mg

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GET MORE - Q10
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
GET MORE - Q10
Prehransko dopolnilo kapsule 30 kapsul 30 dni redne uporabe
  • Koencim Q10 sodeluje pri prenosu elektronov in s tem ključna za številne procese v telesu
  • Kapsule s 50 mg koencima Q10 na dnevni odmerek
  • Primeren je tudi za vegane, brez glutena in brez želatine
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!