Komu je namenjen epiAge?

  • Vsem, ki bi radi izvedeli dejansko starost svojega organizma
  • Vsem nad 30 let
  • Vsem, ki si želite ugotoviti vpliv vašega življenjskega sloga na staranje organizma
  • Vsem, ki želite korenito spremeniti svoje navade in spremljati njihov učinek
Epiage-image-1440x1080px
plant-6
Epiagetestkit-v4

Hitra dejstva o epiAge

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Biološka starost je indikacija tega, kako hitro se stara vaše telo. Po drugi strani pa se kronološka starost meri v letih in pove le malo o stanju vašega telesa.
Natančno upoštevajte navodila v kompletu za testiranje epiAge. Test epiAge, ki je metoda za določanje epigenetske starosti, se izvaja v visokotehnološkem laboratoriju s pomočjo najsodobnejšega znanstvenega pristopa. To pomeni, da je lahko zaradi nezadostnega ali okuženega vzorca vaš test neveljaven ali pa povzroči netočne rezultate.
Rezultate testa epiAge boste predvidoma prejeli 2 do 4 tedne po tem, ko ste nam poslali svoj vzorec. Izjemoma lahko postopek traja dlje.
Test epiAge lahko ponovno opravite kadar koli. Pravzaprav je celo priporočljivo, da redno preverjate svojo epigenetsko starost.Priporočamo, naj med dvema testoma poteče vsaj 6 mesecev. Vendar lahko test zaradi visoke stopnje natančnosti opravljate tudi pogosteje.
Rezultat vašega testa pomeni vašo biološko starost. Biološka starost predstavlja informacije o tem, kako hitro ali počasi se vaše telo stara v primerjavi s povprečjem prebivalstva.
Iz sline se izolira in sekvencira DNK iz več kot 60.000 celic. Na ta način se dobi informacijo o epigenetskih oznakah na DNK, ki se spreminjajo s staranjem. Naša DNK namreč vsebuje molekularne oznake, ki narekujejo, kateri geni se bodo izražali in kateri ne. S staranjem se te oznake spreminjajo in povzročijo nepravilno izražanje genov, kar vodi do staranja celic.
hexagon-right-small
O izdelku

Določite svojo biološko starost

S testom epiAge lahko natančno določite svojo biološko starost. Vaša biološka starost, ki se imenuje tudi epigenetska starost, vam pove, kako se je vaše telo staralo do tega trenutka. Na podlagi tega podatka lahko nato oblikujete sklepe o svojem zdravstvenem stanju: če je vaša biološka starost nižja od vaše dejanske starosti, to pomeni, da ste na pravi poti do dolgoročnega zdravja – tudi v starosti. Če je vaša epigenetska starost višja od vaše dejanske starosti, pa je morda pravi čas, da nekoliko prilagodite svoj življenjski slog. Telesna vadba, post, zdrava prehrana ali manj nikotina in alkohola lahko izjemno pozitivno vplivajo na postopek staranja v vašem telesu. Test epiAge vam bo dal zagon, da boste lahko enostavneje premostili te ovire.

Epiagetestkit-v2
Epiagetestkit-v3

Kako natančno je testiranje?

Podjetje epiAge Germany sodeluje z laboratorijem dr. Moshe Szyf, ki je eden od vodilnih epigenetikov na svetu in ki deluje pod okriljem ugledne univerze McGill University v Montrealu. Izkoristite torej to vrhunsko znanstveno strokovno znanje za načrtovanje novih ukrepov in strategij proti staranju, ki vam bodo pomagali do boljšega zdravja, ter redno spremljanje njihove učinkovitosti.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovTest za analizo biološke starosti;epruveta za odvzem sline;enkratna uporaba
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Testiranje je priporočeno na vsake 6 mesecev ali po koreniti spremembi življenskega sloga.

Sestavine

Paket s testom epiAge vsebuje: epruvetko s pokrovčkom, nastavek za lažji odvzem sline, unikatno digitalno ID številko s črtno kodo, brošuro z navodili za uporabo, kuverto za pošiljanje vzorca

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:epiAge
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
epiAge
Test za analizo biološke starosti epruveta za odvzem sline enkratna uporaba
  • Vrhunske raziskave na področju DNK, zajete v uporabniku prijaznem izdelku
  • Znanstvena natančnost
  • Trojno sekvenciranje s tehnologijo NGS (Next Generation Sequencing) podjetja Illumina
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!