Vsi produkti

Cocomi Bio Organic Kokosova voda, 330 ml

Najbolj čista voda in naravni izotonik, ki ji pravijo tudi voda življenja, saj ima enako elektrolitsko ravnovesje kot naša kri.

Blagovna znamka: Cocomi Bio Organic
Oblika izdelka: pijača
Pakiranje izdelka: Tetrapak 330 ml
1,89 EUR 0,95 EUR
DODAJ V

Cocomi kokosova voda iz ekološke pridelave je naravni sok pridobljen iz vode sveže stisnjenih mladih kokosovih orehov. Ta vsebuje 90-95 % vode, ki velja za najbolj čisto tekočino in je zakladnica dragocenih mineralov. Kokosovi orehi so ročno pridelani in predelani v nekaj urah po odprtju, s čimer ohranja Cocomi bio kokosova voda osvežujoč in naraven okus. Ker voda ne vsebuje nobenih dodanih snovi, nas njen okus spominja na uživanje sveže kokosove vode neposredno iz oreha.

Proizvajalec:
Renuka Agri Foods Plc., Šri Lanka

Kokosova voda je zelo osvežujoča pijača, odličnega okusa, ki jo lahko uživate samostojno ali pa jo dodate v smoothije in sveže sokove. Še posebej je dobrodošla za pogasitev žeje v poletnih mesecih, saj ima izjemno sposobnost hlajenja.

Kokosova voda ima zelo malo kalorij (18 kcal/100 ml) in je bogata z elektroliti, zato jo rekreativni in profesionalni športniki uporabljajo, saj nadomešča izgubljeno tekočino med in po telesni aktivnosti. Zagotavlja, da po napornem delu ali naporni telesni aktivnosti ob pitju kokosove vode ne pride do dodatnega izgubljanja mineralov, kar bi bila posledica pitja navadne vode.

Ohlajen napitek vas bo še posebej navdušil.

Hranite v hladnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C. Odprt izdelek hranite v hladilniku in vsebino porabite v 3 dneh. Pred uporabo dobro pretresite.

Rok uporabe: 13. 12. 2021

Kokosova voda iz ekološke pridelave 99,99 %, antioksidant: askorbinska kislina.

Hranilna vrednost Na 100 ml Na 330 ml
Energijska vrednost 76 kJ/18 kcal 251 kJ/59 kcal
Maščobe 0 g 0 g
od tega: nasičene maščobne kisline 0 g 0 g
Ogljikovi hidrati 4,5 g 15 g
od tega: sladkorji 4,2 g 14 g
Prehranske vlaknine 0 g 0 g
Beljakovine 0 g 0 g
Sol 0,06 g 0,2 g
Kalij 220 mg 726 mg 36 % PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Brez dodanih sladkorjev (vsebuje le naravno prisotne sladkorje). Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

Priljubljeni