hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Medex z zavezo trajnostnega  poslovanja uresničuje svojo temeljno vizijo in poslanstvo: z nadgradnjo tradicionalne uporabe čebeljih pridelkov s klinično podprtimi inovacijami prispeva  k reševanju sodobnih zdravstvenih izzivov današnjega časa. Inovativna, naravna in učinkovita prehranska dopolnila, ki moč čebel in narave podkrepljujejo z dokazi znanosti, prispevajo k boljšemu počutju vseh generacij.

Za izboljševanje zdravja in dobrega počutja:

  • Še skoraj sedem desetletij nenehno vlagamo v razvoj naravnih in učinkovitih prehranskih dopolnil na osnovi čebeljih pridelkov in drugih darov narave.
  • Vsi izdelki so razviti v lastnih modernih laboratorijih. Razvija jih registrirana razvojno-raziskovalna skupina, ki pri raziskavah učinkov čebeljih pridelkov intenzivno sodeluje tudi z javnimi raziskovalnimi ustanovami.
  • Uporabljamo le patentirane in standardizirane sestavine s klinično dokazanimi učinki v optimalnih odmerkih in kombinacijah, zato lahko uporabniki računajo na učinke, dokazane s kliničnimi študijami.
  • Veliko pozornost posvečamo stabilnosti aktivnih sestavin in biorazpoložljivosti – da izdelek vse do konca roka uporabnosti vsebuje vse snovi, navedene na embalaži, in to v obliki, da je krvnemu obtoku razpoložljiv kar največji delež učinkovine.

Tudi za tiste s socialnega roba

Medexova prehranska dopolnila in med pogosto razdeljujemo posameznikom in društvom, ki skrbijo za socialno ogrožene družine, zlasti otroke.