Kaj je Medex?

Pionir apiterapije in ambasador čebelam prijaznega sveta.

Medex je pionir apiterapije, ki se zelo zavzema za izboljšanje življenj ljudi z inovativnimi prehranskimi dopolnili, ki temeljijo na čebeljih proizvodih.

Čebele so naš navdih, navdušujejo nas, so čudovite, njihova pomembnost za človeštvo pa je neizmerna. Vsaka tretja žlica hrane je odvisna od čebel in opraševanja. Spoštovanje čebel in razumevanje njihove pomembnosti za okolje pa prav tako izboljšuje naša življenja.

Naši izdelki razkrivajo skrivnosti trdega dela čebel in so čisti čudež narave.  Izdelani so v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, pri tem pa upoštevajo zdravje in dobro počutje vseh – od otrok, delovno aktivnega prebivalstva do starejših.
     

Več kot 65 let tradicije

V več kot 65 letih smo vzpostavili vez spoštovanja in zaupanja z inovacijami, tradicijo, kakovostjo ter varnostjo naših izdelkov. Eden naših poglavitnih ciljev je odprt in iskren odnos, ne samo z našimi strankami, ampak tudi s širšim okoljem, v katerem delujemo. 

Pobuda Svetovni dan čebel je nastala v naši domovini – Sloveniji, kjer se ljudje močno zavedajo še kako zelo pomembne vloge čebel, zato je čebelarstvo trdno zakoreninjeno v slovenski tradiciji in v našem podjetju. Vedno smo bili gonilna sila, ki stoji za razvojem in znanjem, ki ga širimo na področju čebelarstva po vsem svetu.

Kot partner v projektu »Razvoj čebelarstva v Gani« je naš skupni cilj ustvariti nova delovna mesta, zmanjšati revščino in okrepiti razvoj podeželja. S tem projektom uresničujemo naše trajnostno poslanstvo, kar pomeni tudi boljši in prijaznejši svet za vse.

Neprestano premikamo mejnike apiterapije z jasnim poslanstvom nadgrajevanja tradicionalne rabe čebeljih proizvodov s klinično podprtimi inovacijami, s katerimi se bo mogoče spopasti z zdravstvenimi izzivi našega časa.

 

Preverite našo ponudbo

Priljubljeni