Veseli smo, da vas zanima več o nas. 

Kaj bi o nas povedali strokovnjaki za odnose z javnostmi? 

Medex je eden vodilnih evropskih proizvajalcev prehranskih dopolnil na osnovi čebeljih in drugih naravnih pridelkov. S svojimi izdelki je prisoten na več kot dvajsetih trgih v Evropi in po svetu. Ustvarja tržne niše, inovativne oblike ter skrbi za nenehen razvoj izdelkov in blagovne znamke.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin, s čimer je zagotovljena njihova stalno kakovost. 60-letno tradicijo združuje s skrivnostmi neokrnjene narave in skrbno izbrane recepte naših babic prilagaja potrebam sodobnega življenjskega sloga.

Medex pri svojem delu sodeluje z mnogimi strokovnjaki in institucijami po vsem svetu, deli in širi lastna znanja in izkušnje ter se neprestano izobražuje in izpopolnjuje. Vztrajno sledi vodilu »zdravi z naravo«, znanje, delavnost in inovativnost Medex vedno znova pripeljejo do pravih rezultatov in zadovoljnih uporabnikov.
 

Kaj pa vam lahko povemo mi?

Hvala, ker ste obiskali naše spletne strani.

Medex je predvsem podjetje, kjer delajo ljudje za ljudi. Vse ostalo sledi. Trdno stojimo na nogah in ves čas gledamo tudi v prihodnost. Najglasneje govorijo prav naši izdelki. Narejeni so po najvišjih standardih kakovosti ter z mislijo na zdravje in dobro počutje celotne družine in vsakega posameznika.

V Medexu smo zdravi z naravo. Naj tudi vas popeljemo na pot zdravja, zemljevid imamo že od 1954. Vstopi v spletno trgovino


Spoznaj izdelke Medex

Priljubljeni