Vsi produkti

Zaščitne maske (10 kos)

Bele medicinske zaščitne maske za enkratno uporabo

Blagovna znamka: Zhengzhou Wanshenshan Healthcare
Pakiranje izdelka: 10 kosov v zaščitni celofan embalaži.
4,99 EUR
DODAJ V
Bele medicinske zaščitne maske za enkratno uporabo z mehkimi ušesnimi elastikami. Maska se raztegne, tako da pokrije področje od nosu do brade. Ima mehke ušesne elastike v dolžini 17,5 cm. En paket vsebuje 10 mask.

 
Kje lahko masko uporabljam?
Maska je namenjena za preventivno zaščito pred večjimi in manjšimi prašnimi delci, kapljicami, ter mikroorganizmi. Maska dobro zaščiti nos in usta in se dobro prilega obrazu, zahvaljujoč tudi mehki integrirani žički na nosnem delu maske. Uporaba je primerna tudi za medicinsko osebje med ne-invazivnimi posegi in pregledi.

 
Velikost maske
Prekrivnostno polje:
Dolžina: 17,5 cm
Širina: 9,5 cm

 
Učinkovitost maske
Učinkovitost bakterijske filtracije (BFE): 99,8 % (TIP II BFE ≥ 98%)


Proizvajalec: Zhengzhou Wanshenshan Healthcare PPE Co., Ltd.
EU zastopnik: Luxus Lebenswelt GmbH, Nemčija
Uvoznik: LABENA d.o.o., Slovenija
Navodila za uporabo:
Masko si dobro namestimo čez nos, usta in brado, tako da stran, na katero so pripeti elastični trakovi, gleda navznoter. Daljši trši rob maske, kjer je nosna žička, namestimo nad nosni koren. Elastična trakova pritrdimo za ušesi. Raztegnemo masko, da res dobro prekrije nos, usta in brado. Mehko pritisnemo in prilagodimo nosno žičko nosnemu korenu, da dobimo dobro obrazno tesnjenje maske. Preverimo, da imamo masko dobro nameščeno, da ustrezno tesni.

Rok uporabe:
Neuporabljen zapakiran, pravilno shranjen izdelek ima rok trajanja dve leti od datuma proizvodnje. Datum proizvodnje je odtisnjen na embalaži.

Shranjevanje:
Najbolje hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Opozorilo:
  • Maska je namenjena za enkratno uporabo in je nesterilen proizvod.
  • Pred uporabo preverite rok uporabe. Po pretečenem roku uporabe, maske ne uporabljajte.
  • Pred uporabo preverite, da je embalaža izdelka originalno zaprta in nepoškodovana. Izdelek iz poškodovane embalaže je prepovedano uporabljati.
  • Preverite, da nosna žička ni vidna. Če je vidna, izdelka ne uporabljajte.
  • Pred uporabo izdelka dobro preberite navodila za uporabo. Maska se mora dobro prileči obrazu, paziti potrebno na brado, lase in druge tujke, da ne preprečujejo prileganja maske obrazu.
FLAT A MEDICINSKA ZAŠČITNA MASKA ZA ENKRATNO UPORABO – NESTERILNA KLASIFIKACIJA: MDD 93/42/ECC ter 2007/47/EC Class I (Razred I)

Priljubljeni