Zdravje in dobro počutje

Bližajo se zimske počitnice, ko bo učenje šolske snovi za nekaj dni postavljeno na stran. Zato pa počitnice ponujajo odlično priložnost za učenje nečesa zabavnega.

 
1_banner_junior_1200x628.jpg
zajeta_slika.jpg
zajeta_slika2.jpg

Za junior plesalce

V Medexu vam predlagamo koreografijo na pesem Zum zum zum, ki so jo za nas sestavili v plesni šoli Plesno mesto. Koreografija z zgodbo na pesem o življenju čebelice Sivke je poučna gibalna zabava za celo družino.

Si upate pomeriti z otroki, kdo se jo bo naučil prvi? 

Smeh je pol zdravja. Za dobro energijo med počitnicami pa poskrbite tudi z izdelki junior.  Za junior glasbenike 

Vsi nadebudni glasbeniki, ki bodo med počitnicami preigravali notne zapise in vadili tehniko, se lahko preizkusijo s pesmico Zum zum zum.


 

 

Za junior mislece

Z naše spletne strani lahko prenesete tudi brezplačno knjižico Čebelica Sivka in njene zabavne igre z zabavnimi in poučnimi igrami za otroke.


 

Pokaži mi e-knjižico Čebelica Sivka in njene zabavne igre
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

5 dejstev o Gelée royale sport

Zakaj bi o prednostih izdelka pisali na dolgo, če smo lahko kratki in jedrnati. Naredili smo vrhunski izdelek in zdaj ga predajamo vam, uporabnikom. Prepričajte se sami in dosežite svoj cilj. 

Preberi več

Kava za jutranje bujenje, gvarana za dolgotrajno zbranost in energijo

Hiter učinek kave na budnost je zjutraj dobrodošel, popoldne pa si želimo predvsem, da bi tudi po opoldanskem odmoru ohranili koncentracijo za delo in prihranili dovolj energije ...

Preberi več