Bližajo se zimske počitnice, ko bo učenje šolske snovi za nekaj dni postavljeno na stran. Zato pa počitnice ponujajo odlično priložnost za učenje nečesa zabavnega.

 
1_banner_junior_1200x628.jpg
zajeta_slika.jpg
zajeta_slika2.jpg

Za junior plesalce

V Medexu vam predlagamo koreografijo na pesem Zum zum zum, ki so jo za nas sestavili v plesni šoli Plesno mesto. Koreografija z zgodbo na pesem o življenju čebelice Sivke je poučna gibalna zabava za celo družino.

Si upate pomeriti z otroki, kdo se jo bo naučil prvi?



 

Smeh je pol zdravja. Za dobro energijo med počitnicami pa poskrbite tudi z izdelki junior.  



Za junior glasbenike 

Vsi nadebudni glasbeniki, ki bodo med počitnicami preigravali notne zapise in vadili tehniko, se lahko preizkusijo s pesmico Zum zum zum.


 

 

Za junior mislece

Z naše spletne strani lahko prenesete tudi brezplačno knjižico Čebelica Sivka in njene zabavne igre z zabavnimi in poučnimi igrami za otroke.


 

Pokaži mi e-knjižico Čebelica Sivka in njene zabavne igre
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Afte: vrste, simptomi, vzroki in zdravljenje

Afte so boleče razjede, ki se običajno pojavljajo v ustni votlini. Za lajšanje bolečin si pomagajte s temi naravnimi sredstvi, ki dokazano delujejo.

Preberi več

Boleče in pekoče grlo: kako se ga znebiti in se mu izogniti

Vsi poznamo peklenski občutek, ko v grlu peče, praska in žge. Ko le stežka požiramo. Preberite, kaj lahko pomenijo bolečine v grlu in žrelu, kako jih najlažje odpravimo na čim bolj naraven način in kako jih preprečimo.
 

Preberi več

Priljubljeni