Zaščita pravic

Medex d.o.o. se zavezuje da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine www.medex.si. Zbrane osebne podatke bo Medex d.o.o. uporabljal izključno za opravljanje storitev v spletni trgovini www.medex.si.

Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Medex d.o.o. in je informativne narave in uporabna zgolj kot vir splošnih informacij ter ne more nadomestiti posveta z zdravnikom ali farmacevtom. Ponudnik se trudi na spletnih straneh zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov. Kljub temu je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične, saj fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Omejena odgovornost

Medex d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.medex.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Medex d.o.o. bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati njihovo ažurnost in točnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost, kot tudi ne za morebitne posledice napačnega tolmačenja vsebovanih spletnih vsebin. Medex d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko vsebine na spletnem naslovu družbe Medex d.o.o. (www.medex.si) uporabljajo za svoje osebne potrebe, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi osebnimi podatki, zbranimi na spletnih straneh družbe Medex d.o.o., www.medex.si, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Newsletter Medexove e-novice (prijava na elektronsko posredovane novice)

Uporabnik s prijavo v novičarsko skupino soglaša, da Medex d.o.o. uporabi njegov elektronski naslov za namene obveščanja o novih produktih, novicah, obveščanje kupcev o morebitnih posebnostih v zvezi s poslovanjem, pošiljanje aktualnih ponudb, in statistično obdelavo. Osebne podatke lahko Medex d.o.o. obdeluje najmanj 5 let, oziroma do preklica pisne privolitve uporabnika. Uporabnik je seznanjen, da bo Medex d.o.o. v primeru preklica pisne privolitve osebne podatke še naprej uporabljal, vendar le za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti in uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja.

Iz sistema sporočil se lahko uporabnik kadarkoli izpiše na način, opisan v posamezni e-novici ali na drug primeren način v pisni ali elektronski obliki. Uporabnik je seznanjen, da njegov elektronski naslov obdeluje Medex d.o.o., ki ga hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v kraju sedeža.

Medex d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Medex d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila Medexa.

Piškotki

Ta spletna stran vsebuje t.i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani.

Povezave na druge spletne strani

Medexove spletne strani www.medex.si vsebujejo morebitne povezave na spletne strani tretjih oseb. Za besedila, objavljena na teh spletnih straneh, Medex d.o.o. ne prevzema odgovornosti, saj nima nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani. Iz tega razloga Medex d.o.o. vse uporabnike Medexovih spletnih strani poziva, da v izogib morebitnim škodljivim posledicam neavtoriziranih posegov v zasebnost tretjih oseb pred obiskom le-teh preverijo pravna obvestila in zaščito intelektualne lastnine stvariteljev obiskanih spletnih strani.

Mlajši od 18 let

Spletna stran www.medex.si ni namenjena mlajšim od 18 let. Ne zbiramo osebnih podatkov od oseb, za katere vemo, da so mlajše od 18 let. Mlajše od 18 let opozorimo, naj nam ne pošiljajo nobenih podatkov.

Zasebnost in uporaba vprašanj in komentarjev

Vsa vprašanja, komentarji, predlogi ali druge vrste komunikacije, vključno z vsemi idejami, izumi, koncepti, tehnikami ali znanjem, ki bi jih katerakoli tretja oseba posredovala na spletno stran www.medex.si ali kakor koli drugače družbi Medex d.o.o., po elektronski pošti ali kakšni drugi poti, niso obravnavani kot intelektualna lastnina in se smatrajo kot last družbe Medex d.o.o.

Priljubljeni