Čebelam prijazen svet


Sodelujte v nagradni igri »Čebelam prijazen svet«

Dragi prijatelj ali prijateljica čebel,

Nagradna igra je zaključena. Nagrajence si lahko ogledate TUKAJ
Več o splošnih pogojih in pravilih nagradne igre
 

Nagrade

Če ti bo čebelja sreča naklonjena, se lahko veseliš sladkih nagrad. Podelili bomo:
  • 5x paket izdelkov Medex
  • 20x dežnik Medex
Nagradna igra traja do vključno 31. maja. Žrebanje nagrad bo izvedeno 5. junija. Nagrajence obvestimo prek e-naslova, ki ste ga oddali v obrazcu.

 

Posadi drevo, da čebelam bo lepo!

Čebele so odgovorne za kar tretjino svetovne proizvodnje hrane. Več kot 80 % hrane, ki jo uživamo ljudje, je rastlinskega izvora. Izumrtje čebel in ostalih opraševalcev bi tako vodilo k eksponentni izgubi biotske raznovrstnosti, ogrozilo naš ekosistem in vire hrane. Zato prav vsak izmed nas pa nosi odgovornost, da s svojim ravnanjem varuje naš planet in s tem prispeva tudi k ohranitvi čebel.

Medex je družbeno odgovorno podjetje – dolgoletni promotor zdravega in trajnostnega načina življenja, ki svoje delovanje temelji na ozaveščanju o vlogi čebel in njihovi vrednosti za človeštvo. Verjame v moč čebel, zato njegovi izdelki razkrivajo skrivnosti njihovega trdega dela in v skladu z najvišjimi standardi kakovosti podpirajo zdravje ter dobro počutje vseh generacij.

Da bi zavedanje o pomembnosti čebel prenesel na čim večje število ljudi in jim vcepil spoznanje, da so dejanja prav vsakega izmed nas pomembna za ohranjanje zdravega naravnega okolja, je Medex v čebeljem mesecu maju pripravil spletno igro HELP A BEE, v kateri lahko do 31. maja vsak izmed nas posadi svoja virtualna drevesa (1 drevo na dan). Ko bomo skupaj zasadili milijon virtualnih dreves bo Medex zasadil 10.000 dreves v naravi.

Posadi svoje drevo

Priljubljeni